Over vissen wordt veel geschreven, maar hengelsportboeken komen er tegenwoordig maar zelden meer uit. Voor de liefhebbers echter bestaat er niet veel mooiers dan een prachtig boek in handen met mooie verhalen, interessante uiteenzettingen en fraaie foto’s.  Maar gelukkig staat er weer iets aan te komen, want roofvisser Michel Verlaak heeft zijn tweede boek over roofvis aangekondigd…

De tweede van Michel komt eraan…

Fijnschrijver

Het is nog niet eens zo lang geleden dat Michel zijn eerste boek ‘Esox’ uitbracht. Dit boek werd goed ontvangen en de prachtige uitgave van deze Belgische fijnschrijver en fotograaf staat bij menige snoekfanaat in de boekenkast. Maar de opvolger komt er dus aan. De titel ervan wordt ‘Verweerde zielen’, opnieuw een boek over roofvis – en speciaal over de kunstaasvisserij – dat bij uitgeverij Westerlaan Publisher zal worden uitgegeven en zo’n 400 pagina’s zal omvatten.

Kunstaasvisserij

Michel op zijn Facebookpagina: “Eindelijk mag ik onthullen dat er een nieuwe pennenvrucht van mijn hand op de rails staat. Het boek ‘Verweerde zielen’ is een speciaal boek geworden! In het bijzonder voor de liefhebbers van de kunstaasvisserij. Een fascinerende bundeling van woord en beeld waaraan ook zij die niet op snoek vissen hun hart kunnen ophalen. Met zorgvuldig geselecteerde fotografie, beschouwingen afgewisseld met heldere praktijktips . . .én met tekstbijdragen van: Frans Oomen, Volkmar Strikkers, Dirk Van Nieuwenhove, Roy Vanstreels en Arjan Willemsen. Check even de site van Westerlaan Publisher en geniet alvast van de korting om een gesigneerd exemplaar in de voorverkoop te bestellen! De releasedatum wordt geschat op eind oktober/begin november. Ook ik kan niet wachten om het boek eindelijk met eigen handen te vatten. Geloof me, geduld kan soms een schone deugd zijn!”

Vooraf bestellen kan dus al. Klik hier om naar de website van Westerlaan Publisher te gaan.