Gaël Even (rechts), een getalenteerd sportvisser en een bekende visgids, wordt consultant voor de merken Gunki, Illex en Pezon & Michel.

Sensas is blij Gaël in haar team te mogen verwelkomen. Naast Frederic Jullian, Jérôme Riffaud en Thomas Vogels zal Gaël Even fungeren als aanspreekpunt voor de roofvissers wereldwijd.

Zijn kennis van de wereld van het sportvissen, van de vissoorten en zijn technische kennis zijn van grote waarde bij het ontwikkelen en presenteren van nieuwe producten en bij het verklaren hoe deze onder diverse omstandigheden het best gebruikt kunnen worden.

Gaël zal ook actief deelnemen aan het verder ontwikkelen van de verschillende productranges, zowel door het inbrengen van nieuwe ideeën als door het testen van materialen.


Gaël is al druk bezig om zich de uitgebreide ranges aan producten en het gebruik hiervan eigen te maken. De kennis die hij hierbij vergaart, zal hij spoedig verder verspreiden onder enthousiaste gebruikers van de producten van Gunki, Illex en Pezon & Michel.

Website: www.sensas.com.