Er waren 62 deelnemers die verdeeld waren over drie vakken. Bovendien was er nog een wachtlijst. Het was dit keer vroeg opstaan voor de vissers want de loting was al om 06.00 uur in de feesttent aan de Beukenlaan. De weersvoorspelling was perfect voor deze mooie feestdag in De Krim. Na een bakkie koffie werd er geloot om de steknummers.

 

 

 

De spanning was voelbaar want waar kom je te zitten dat was de grote vraag. Om 07.00 uur ging de hele karavaan richting Lutterhoofdwijk en konden de spullen in orde worden gemaakt Toen om 0.8.00 uur het beginsignaal klonk gingen de vissers er nog eens goed voor zitten. Al snel bleek dat er niet overal goed werd gevangen. Vooral in het C vak en dan vooral op de hoge nummers ging het erg moeizaam. In het B vak werd wel redelijk gevangen maar de winnaar kwam vandaag uit het A vak waar verreweg de meeste vis werd gevangen.

 

 

 

Tijdens de prijsuitreiking bij de feesttent bleek dat G. Koel uit Dalen met een vangst van 6.990 gr. de grote winnaar was. Op een goede tweede plaats eindige L. Cremer uit Coevorden met een vangst van 5.180 gr was hij de winnaar van vak B. R. Arends wist het C vak te winnen met een vangst van 3.370 gr hiermee werd hij derde.

 

LEES OOK  Kris Krup wint koning vissen op de Sprong. ( Pat Gayet )

 

 

De prijzen werden uitgereikt door leider Inge Theisens van Vechtstede Notarissen en leider B.J. Spijkers. De leiding bedankte de crew van de Vezeldagen voor hun inzet evenals de sponsors . Wie volgend jaar mee wil doen moet zich vroegtijdig aanmelden want anders loop je kans dat je niet mee kunt doen met deze mooie wedstrijd.