Het vissen met crankbaits of gewoon pluggen is naast het vissen met softbaits een populaire roofvissport. Het roofvismerk Quantum is prima voorzien van crankbaits met klassiekers als de Minus-1, Stretch, Baby 8 Minus en Loudmouth. Nu is er echter een speciale Q-crank serie met 7 specialistische pluggen op weg naar de winkels, waarmee je elke roofvissoort op alle dieptes met diverse crankbait-vormen en –acties kunt bestoken. Meet the Q-Cranks!

Weer een gefopt…

Goede zaken

Heel veel is er door u en ik nog niet gevist met de Q-cranks, maar door prostaffers van Zebco/Quantum des te meer. Toppers als Hendry Vis deden er zeer goede zaken mee op baars, snoekbaars, roofblei en snoek. Bij Hendry zullen de 7 uitvoeringen zeker in de tacklebox zitten wanneer hij op dit moment meedoet aan de YouTube Predator Cup.

Meet the Q-cranks…

Zevental

Het zevental Q-Cranks bestaat uit: de Fat Minnows SR en DR, de Slim Minnow en Slim Minnow SR, de Crank ’n Blade, de Jointed Minnow en Jointed Minnow SR. SR staat dan voor Shallow Runner (ondiep) en DR voor Deep Runner (diep).

Hou de Facebookpagina in de gaten van het Quantum Fishing Benelux Team en ook de catalogus 2021 waar deze op zullen verschijnen.