ForelShop.be is er door forelvissers en voor de forelvisser, het is niet de bedoeling van ForelShop.be om slechts een webwinkel te zijn. Het team achter de webshop bestaat uit Belgische forelvissers die al jaren actief zijn in het forelvisgebeuren en ernaar streven het niveau van het forelvissen op een gelijk peil te brengen als in de omringende buurlanden Nederland, Duitsland en Denemarken.

Nieuw in het assortiment van Forelshop.be zijn Dream Master opbergdozen in diverse uitvoeringen, kleding en een handdoek van Fishing Tackle Max en Omura Jighaken die ideaal zijn voor montages van het Omura kunstaas. Deze Omura haken zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Dit geeft ze een uitstekende sterkte en flexibiliteit. De scherpe haakpunt zorgt voor een gemakkelijke penetratie in de bek van de vis en dus de beste haakeigenschappen.

Nieuw in het programma zijn ook drie nieuwe forellenhengels van Lucky John: de Lucky John Area Trout Game Arco 03 van 6 voet/180 cm en de Lucky John Intox Area Trout Game van 6 voet/180 cm (werpvermogen 1 tot 4 gram) en van 6,5 voet/195 cm (werpvermogen 1,5 tot 5 gram).

De nieuwe Mitchell MX3 werpmolen is uitgevoerd met een lichtgewicht ontwerp molenhuis en rotor uit grafiet, de werpmolen heeft 6+1 kogellagers en dit resulteert in een zeer soepele rotatie. De Mitchell MX3 werpmolen is daarnaast uitgevoerd met een extra stevige beugel, een ergonomische slingerknop en een neerklapbare slinger (voor een gemakkelijk transport/opslag). De Mitchell MX3 werpmolen is bij Forelshop.be verkrijgbaar in de formaten 10 FD en 20 FD.

Forelshop.be

Grootlosestraat 44+
3128 Baal
België

Tel: +32 (0)495 – 220 474
E-mail: hansvcsaraj@gmail.com

www.forelshop.be