Voor de karpervissers lijkt het of de seizoenen en de effectieve vistijden steeds langer duren in een jaar. Of dat nu komt door het veranderende klimaat of gewoon door de mildere winters of de langere zomers, laten we maar even in het midden. We zitten momenteel begin november in een prima karpertijd en er lijkt nog geen eind aan te komen. Tijd om nog even de waterkant op te zoeken!

Lekker langs de waterkant met een goede weerbestendige bivvy… 

Voor de diehard karpervissers is dat geen punt. Ze zetten de bivvy op; installeren de stoel en de stretcher, en halen een nachtje door achter de hengels. Ben je een beginnende karpervisser, dan is dat ‘nachtje doorhalen’ misschien nog iets te hoog gegrepen en de aanschaf van een bivvy, stoel en stretcher niet aan de orde. Met de scherpe set-aanbiedingen voor de genoemde producten die bij Askari momenteel gelden echter, komt een en ander wel binnen handbereik. We stellen er drie aan je voor.

De Kogha Combo set…

Kogha Combo

Kogha is het huismerk van Askari. De aanbieding van een Kogha set omvat een bivvy, stoel, stretcher en een slaapzak. De bivvy is inclusief een grondzeil, tentharingen en een transporthoes. De afmetingen bedragen 230 x 275 x 135 cm. Klik hier voor info en prijs.

De Anaconda set…

 

Anaconda camping set

De Anaconda camping set bestaat uit een fraaie kwalitatieve tweepersoons Moonbreaker II Extension bivvy, een Visitor chair en Lounge Bed chair van Anaconda. De bivvy afmetingen zijn naar keuze 310 x 240 x 165 of 310 x 315 x 165 cm. De aanbiedingsprijs is een stuk lager dan wanneer je de drie producten los zou kopen. De bivvy is inclusief tentharingen, grondzeil en transporttas. Klik hier voor info en prijs.

De Lineaeffe Top Carp Combo 2…

 

Top Carp Combo

Heb je reeds de beschikking over bivvy, stoel en stretcher, of zoek je liever een hengelset, rodpod en beetmelders om snel en zonder teveel uitgaven aan de slag te gaan, dan is de Lineaeffe Top Carp Combo 2 een uitkomst. Voor een zeer schappelijke prijs beschik je in één keer over de belangrijkste karpermaterialen, inclusief foedraal en twee opgespoelde vrijloopmolens! En dat voor een bedrag met slechts twee cijfers voor de komma! Klik hier voor info en prijs.

Met de Lineaeffe Top Carp Combo 2 kun je meteen vissen…

Askari app

Zoals je aan de benamingen van de sets kunt zien, blijft het aanbod niet bij een van de drie genoemde sets en combo’s beperkt. Askari kent namelijk zeer veel aanbiedingen op dit vlak en op het gebied van alle producten. Kom je dus nog iets tekort of zoek je iets speciaals, blader dan even door de website en het moet raar lopen als ze niet hebben wat je zoekt. Overigens is Askari ook leverancier van topmerken zoals Shimano, Sportex, Browning en Daiwa, wat de keuze zeer ruim maakt voor elke portemonnee. Wanneer je alles via je smartphone wil regelen, download dan de Askari app van de Google Play Store of Apple App Store.

Klik hier voor een overzicht.

Download de Askari App!