Askari is een begrip in Duitsland. De 14 ‘Angelfachmarkten‘ bij onze oosterburen zitten stampvol met hengelsportmaterialen en interessante producten die je in Nederland niet tegenkomt. Vier van die ‘hengelsportspeciaalzaken‘ zitten niet ver van de Nederlandse grens en dat is natuurlijk een buitenkansje. Zeker de laatst geopende vestiging in Würselen (bij Maastricht) is een vermelding waard…

Een ruime winkel met zeer veel aanbod, daar in Würselen … 

 

Hoewel je de regio Maastricht deze dagen vanwege wateroverlast misschien even moet mijden, is het zeker een aanbeveling om de Askari-vestiging in Würselen eens te gaan bezoeken. Je kunt er makkelijk een paar uur zoet zijn, zo niet en hele dag met wat eten en drinken en relaxen tussendoor.

Een prachtig inschuifbaar schepnet – een Kogha Unterfangkescher Predator, of een betaalbare Seapoint Loader beach trolley voor nog geen 130 euro…

Voer en aas bij de vleet…

 

Nieuwe winkelindeling

Je kunt bij Askari naast de hengelsport veel overlappende materialen vinden uit bijvoorbeeld de outdoor- en campingbranche, maar de nadruk ligt natuurlijk op de hengelsport! In Würselen heeft Askari een nieuwe winkelindeling ontwikkeld die het zeer aantrekkelijk en overzichtelijk maakt. Een grote afdeling met voer, aas en boilies en pellets; een enorme voorraad kunstaas, en een likkebaardend aanbod van hengels en molens, dat niet alleen de bekende merken betreft zoals Westin, Daiwa, Shimano, Fox en Korda, maar ook tal van eigen merken die vaak niet voor de A-merken onderdoen, maar wel in prijs een stuk ‘billiger‘ zijn. Zeer de moeite waard.

 

Karpervissers kunnen hun lol op hier, en je kunt er ook even zitten en relaxen…

 

Ook online

Woon je niet in de regio Maastricht, dan zijn de andere drie vestigingen nabij de grens het vermelden waard; deze liggen in Langenfeld (bij Düsseldorf), Duisburg (vlakbij Venlo) en de hoofdvestiging in Lüdinghausen (niet ver van Enschede/Winterswijk). Maak er eens een leuk uitje van, waar je zeker geen spijt van krijgt! Maar natuurlijk kun je ook online terecht bij Askari, dat scheelt in de benzine, en je krijgt het snel geleverd. Ook online is de keuze reuze met meer dan 30.000 artikelen! Kijk links op de webshop bij Zielfisch en klik op de discipline van jouw voorkeur. Ganz einfach.

Klik hier voor meer informatie.

Luggage en kleding…