Rondom het waterrijke Sneek ontbreekt het niet aan vismogelijkheden. Je kunt natuurlijk vanaf de kant vissen, of streetvissen in het mooie stadje, maar er zijn ook veel bootjes te huur waarmee je ‘oldskool’ op de witvis kunt, of op roofvis en andere vissoorten. Voor overnachtingen is Vakantieboerderij Broeresloot een leuke uitvalsbasis die nog weinig sportvissers kennen.

Rustig gelegen, met eigen (jacht)haven…

 

Studio’s

Gelegen aan het water, naast een prachtige oude (doe-het-zelf) draaibrug, ligt de stelp-boerderij uit 1870 zeer centraal in het Friese Meren gebied. Gastvrouw Monique Feenstra van Vakantieboerderij Broeresloot biedt hier prachtig ingerichte kamers en degelijke studio’s aan met keuken en woonkamer, waar je ook als sportvisser welkom bent. De boerderij beschikt over een eigen jachthaven, op een steenworp van het Sneekermeer.

Een verslag in BEET deze maand…

 

Visarrangement

Met een fraaie ontbijtzaal voor een heerlijk ontbijtje en een havencafé waar je in de schemering nog even kunt nagenieten van de dag, zit je hier uitstekend, en niet alleen als sportvisser. Wil je een dagje op de roofvis met een visgids, dan kun je hier zelfs voor de deur opgehaald worden met de boot. Heb je een roofvisgids nodig, dan is er natuurlijk Jeroen Kok uit Sneek van Predator Fishing Holland. Nieuwsgierig naar de vakantieboerderij? Bekijk dan ook even het visarrangement met visgids Jeroen op de website!

 

Klik hieronder voor een filmimpressie