Hoorde jij vanmorgen ook de regen tegen het raam tikken? De hoeveelheden neerslag die er al gevallen zijn, en de regen die nog gaat komen, vragen om goede regenkleding bij het vissen. Geen warmtepak, maar een degelijke 100% bescherming tegen de nattigheid waar je jarenlang mee vooruit kunt. Geoff Anderson heeft hiervoor onder meer het veel geprezen Barbarus jack.

Met hoge kraag en rondom beschermende capuchon.

 

Polsverwarmers

De Barbarus is een van de jacks van het merk die graag door sportvissers wordt gedragen vanwege het gebruiksgemak, de bewegingsvrijheid (ook door het lage gewicht), en natuurlijk de garantie dat er geen regen doorheen komt. Het jack is voorzien van twee verborgen borstzakken aan de buitenzijde; twee met ritsen aan de binnenzijde en een extra binnenzak. De mouwen hebben de bekende ingebouwde ‘wrist warmers’ (polsverwarmers).

De broek heeft een adviesprijs van 179,00 euro. 

 

Gegarandeerd

Het jack heeft een zeer goede en sterke polyamide basis met uitstekende waterdichtheid, ademend vermogen en hitte-afstotende eigenschappen. Bij de materialen is gekeken naar duurzaamheid en niet-vervuilende materialen. Het waterdichte vermogen ligt op 10.000 mm waterkolom. Gegarandeerd waterdicht dus. Het jack verschijnt in 3 traditionele ‘two-tone’ kleurpatronen met een adviesprijs van 249 euro.

Ook de bijbehorende broek (met afneembare bretels) heeft dezelfde eigenschappen. Klik hier voor meer info over de Barbarus broek.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken van het jack.