In de categorie kunstaas voor de meerval speelt het geluid en de ruis dat het kunstaas maakt een grote rol. De meerval heeft weliswaar geen grote oren, maar kan als geen ander trillingen of ‘lawaai’ in het water detecteren via de zijlijn en tal van sensoren en receptoren in de kop. Succesvolle kunstaasjes spelen daarop in, en dat is precies wat de nieuwe Battle Teaser van Black Cat ook doet.

In meerdere gewichten en kleuren…

 

Dubbel aantrekkelijk

De Battle Teaser is uitgedost met een skirt van rubberen tentakels die volhangen met ‘glasparels’. Deze maken een geluid dat snel en ver draagt onder water. Geen meerval zal dit geluid ontgaan. De dreg en de haaklijn achter de skirt kun je volhangen met lekkere wormen zodat dit kunstaasje nog eens dubbel zo aantrekkelijk wordt voor de meervallen. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren en in de gewichten 120, 160 en 200 gram.

Volhangen met wormen voor de culinaire afronding!

 

Hengelsport Hennie Kruidenier

De Battle Teaser is ook opgenomen in de roofvisafdeling van Hengelsport Hennie Kruidenier. Deze winkel kun je vanavond (vrijdag 16 juli) tot 21 uur bezoeken, maar de producten bestel je natuurlijk ook snel via de webshop: klik hier.

Klik hieronder om de 2021 catalogus van Black Cat door te bladeren.