Afgelopen maand deden we de eerste aankondiging van deze wel heel bijzondere wedstrijd die BEET organiseert in samenwerking met BROWNING en er zijn inmiddels al heel wat verzoeken tot deelname op onze redactie aanwezig. Let op, je kunt nog steeds inschrijven tot 20 mei 2019!

De enige manier om dit te doen is door het formulier volledig in te vullen. Uit de inzendingen worden dan de 14 volgens de jury meest originele inzendingen gekozen en die mensen ontvangen dan de uitnodiging voor deelname aan Beat Bob op 20 juni aanstaande. De precieze locatie en alle tijden maken we komende maand bekend.

HULP

Vandaag stellen we aan u voor Mandy en Twan Swart. Zowel Mandy als Twan zijn erg veelbelovende jonge vissers die ondanks hun nog jonge leeftijd al verschillende WK ’s hebben gevist. Mandy is al enkele jaren lid van ons Nationale Damesteam en Twan viste al enkele WK’s in het U20 Jeugdteam. Beiden zijn bovendien al sinds jaren betrokken als pro-staffers bij het merk Browning en zullen aanwezig zijn op de wedstrijddag om te helpen waar nodig en om alles zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen.

UITGEBREID PAKKET

Op de bijgaande foto’s is het het Browning-pakket dat voor iedere deelnemer beschikbaar is en ook eventueel te winnen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is om op de wedstrijddag een hoger vangstgewicht te vangen dan Bob Nudd. Op iedere visplek, inclusief op de plaats van Bob die in het midden van het parkoers zal zitten, staat zo’n compleet pakket klaar. Iedere deelnemer heeft dus de beschikking over precies hetzelfde materiaal, voer en aas. In de voorbereidingsperiode krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn eigen vislijn te maken en zijn voer te mengen.

Het complete pakket bestaat uit:

Compleet end tackle pakket met alles wat je die dag nodig hebt

 

Ook voor voer en aas is gedacht

Dobbers waarmee gevist wordt zijn de dobbers uit de de serie van Preston Innovations.

 

Voor de beste drie vissers op de wedstrijddag zijn nog de volgende extra prijzen beschikbaar:

1e prijs:  Xitan Z6 pole 13m t.w.v. € 1200

2e prijs:  2eX-S#30 pole 13m t.w.v. € 470

3e prijs:  Magic Carp pole 11m t.w.v. € 240

 

 

Als u belangstelling heeft voor deelname aan deze unike Beat Bob wedstrijd, schrijf u  dan snel in!!!! Na 20 mei is de inschrijving echt gesloten!!

Meer lezen dat kan via deze link

[mailplusform formid=12884 /]