Augustus… zomer! Witvis, maar ook roof- en zeevis is volop actief nu. Aan ons om al die zomervisserijen te bundelen in een prachtig magazine. Beet-Rovers augustus brengt een mooie mix van witvis, zeevis, avontuur en leerzame artikelen! Benieuwd naar wat je precies kunt verwachten? Lees dan verder.

Nu abonneren

Matchmontage deel 1

Witviskoning Lucien de Rade houdt als geen ander van het vissen met matchdobbers. Wat hem betreft gaat er maar heel weinig boven het schuin weg zien trekken van een dobber. In het augustusnummer vertelt hij je daarom alles over matchvissen met de vaste montage en we kunnen je alvast verklappen dat er in het septembernummer een artikel komt met montages die beter geschikt zijn voor dieper water. Bekijk hier de video en lees in het magazine uiteraard alle tips van deze pro!

 

Expeditie Corantijne

Avontuur en vissen gaan hand in hand, maar van Arnout Terlouw mag het avontuur tijdens zijn visserij best de overhand hebben. Daarom vertrok hij in goed gezelschap naar Suriname om daar, al trekkend door de jungle, op allerlei exotische vissoorten te vissen. Een heerlijk verhaal vol spanning en de meest bizarre vissoorten!

 

Tactieken van de grootmeester

Zelfs grootmeesters als Alan Scotthorne leren nog bij! Dat vertelt hij althans in zijn nieuwste artikel waarin hij zijn drie meest succesvolle tactieken voor op commercial vijvers belicht. Tijdens een driedaags festival moest alles uit de kast om mee te doen in de top; en dat lukte bijzonder goed!

 

Timing is alles

Ben jij weleens benieuwd om te zien hoe een doorgewinterd Engels topvisser een voor hem onbekend water aanpakt? Dan staat er voor jou in Beet-Rovers augustus een wel heel interessant artikel waarin niemand minder dan Phil Ringer op de Spuiboezem in Rilland-Bath aan de slag gaat. Keywords? Stopwatch, grote brasem en timing. Lezen dus! Een voorproefje vind je hier. 

LEES OOK  Januari 2018

Roadtrip!

Tijdens een roadtrip vakantie gaan Simon Torenbeek en Roelant Snijder zij aan zij heel Noorwegen door, hier en daar wordt er wat gevist. Zo vangen ze vanaf de rotskusten pollak, lipvis, koolvis en kabeljauw. Zelfs een kleine heilbot wordt gehaakt, maar glibbert tijdens het onthaken zo tussen Simon zijn handen vandaan. Het zaadje is gepland. “Wat nu als we daar eens écht werk van maken?” lees er meer over in Beet-Rovers augustus.