Wat je kunt verwachten in Beet–Rovers mei? Spectaculaire zichtvisserij op winde, de beste zeeltmontages, vissen op dino’s, witvissen op het ruime sop en nog veel meer! In Beet-Rovers mei kun je alles verwachten, van een snelcursus methodvissen tot en met acrobatische gepen vangen op een van de pieren bij IJmuiden. We schotelen je weer een enorm gevarieerd, leerzaam en vermakelijk magazine voor! Ben je benieuwd wat je precies kunt verwachten? Lees dan verder.

Dit blad los bestellen
Abonneer nu!

Beet-Rovers Mei preview in het magazine

André de Wit beleeft een droomtrip in Texas, met gigantisiche alligator gars!

Vissen op dino’s

Vissen op dino’s? Jazeker! André de Wit ging samen met vismaat Adriaan naar Texas, de Trinity River om precies te zijn. Daar gaan zij samen met visgids Kirk Kirkland het avontuur aan om te proberen op zijn minst een alligator gar aan de haak te slaan. Het werd een droomtrip met bijna verloren hengels, volledig leeggetrokken molenspoelen en beestachtige vissen!

Beet-Rovers Mei preview in het magazine

Geen geheimen meer! Martijn deelt zijn succesaanpak zodat je kan gaan genieten van deze prachtige visserij.

Maximaal plezier

Zeevissen in Nederland staat hoe dan ook garant voor visplezier, dat staat vast. Maar toch, het kan nóg leuker dan het al is dacht Martijn Dekkers. Met zware hengels op het strand is effectief en leuk. Maar nóg leuker is misschien wel diezelfde visserij met lichte feederhengels. Dan zijn zelfs kleine botjes plots enorme vechtjassen! Hoe dat precies zit lees je in Beet-Rovers mei 2018.

Beet-Rovers Mei preview in het magazine

Bakken van windes vangen tijdens een visuele visserij, veel spannender wordt het niet!

Beet-Rovers Mei preview in het magazine

Met de korst op winde vissen is een ideale visserij voor in de verloren zomeravond uurtjes!

Korstvissen op winde

Als vissers het over een ding eens zijn dan is het wel dat visuele visserijen het best gewaardeerd worden. Er gaat (bijna) niks boven het zien van een vis die jouw haakaas besluipt. In je hoofd moedig je de vis al aan ‘Ja, pak hem nou, toe maar!’ Maar vissen blijven onvoorspelbaar, superspannend! Hoe je heel effectief op zicht op enorme windes kunt vissen vertelt Florian Läufer vanaf pagina 68 in het meinummer.

Beet-Rovers Mei preview in het magazine

Bereid jezelf optimaal voor op het nieuwe zeebaarsseizoen aan de hand van de tips van niemand minder dan Mehmet Buyukyilmaz.

Klaar voor de zeebaars?

Ben jij al klaar voor het nieuwe zeebaarsseizoen of kan jouw kennis nog wel een kleine bijschaafcursus gebruiken? In Rovers mei vanaf pagina 14 lees je in elk geval hoe Mehmet Buyukyilmaz zijn visserij voor komend seizoen gaat aanpakken. In een interview doet hij alles over zijn visserij uit de doeken. Waardevolle tips! Mehmet vangt jaarlijks tussen de 750 en 1000 zeebaarzen, echt een wandelende zeebaarsencyclopedie!

LEES OOK  In Beet-Rovers mei 2019