Bij Correct in Rotterdam kunnen ze je alles vertellen over de Lowrance Fishunter castable fishfinder, die in twee uitvoeringen geleverd wordt door het gespecialiseerde merk. De Fishfinder brengt met de 3D en PRO uitvoering twee betaalbare toppers uit waar elke sportvisser zijn voordeel mee kan doen om snel vanaf de oever en via de smartphone of tablet en de uitwerpbare drijvende sonar’boei’ te vis te vinden; de bodem en de diepte in kaart te brengen en de watertemperatuur te meten.

Onmisbare schakel

De Fishunter was de eerste castable fishfinder die aanvankelijk met vijf, en later met drie transducers werkte en daarmee ook voor de ondiepere delen van het water (vanaf 40 cm!) functioneel was. Met het perfectioneren van de Fishunter heeft Lowrance een optimale uitwerpbare fishfinder uitontwikkeld die voor de kantvisser, en kajakkers, ijsvissers en bellybootvissers een bijna onmisbare schakel vormt.

PRO en 3D

De oranje 3D weegt 180 gram en de zwarte PRO 155 gram. Bij Correct kosten ze respectievelijk 155 en 119 euro. Beide kun je zowel op Android als op Apple toestellen gebruiken. De tri-frequentie geeft dankzij de sterke sonar en de draadloze Wifi-verbinding (geen internet vereist) een scherp beeld van het viswater onder de oppervlak weer. Het draadloze bereik van de Wifi is bij de 3D tot 65 meter en bij de PRO tot 55 meter.

Vergelijk de twee modellen door hier te klikken op de specs van de PRO en hier op die van de 3D.

 

Bij Correct aan de Ceintuurbaan in Rotterdam vind je beide toestellen en kun je deze 7 dagen per week bekijken. Natuurlijk kun je deze ook via de eenvoudige webshop snel in huis gestuurd krijgen.

Klik hieronder om een video te bekijken over de Fishunter.