Aan de vooravond van de beste karpertijd van het jaar kun je bij Hengelsport Wesdijk nog snel profiteren van een drietal voordelige aanbiedingen op het gebied van Prologic karpertenten.

De Prologic T- Lite Bivvy 2-Man.

 

Vier zijden mozzygaas

De eerste van dit drietal, de Prologic T- Lite Bivvy 2-Man, is een sublieme karpertent voor twee personen, gemaakt van bijzonder sterk maar licht materiaal. Met de zeer ruime binnenzijde en extra grote luifel is deze Prologic T- Lite Bivvy 2-Man een karpertent met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Afmetingen: 275 x 303 x 150 cm. De tent heeft ultralichte, aerodynamische aluminium stokken en 10.000HH Storm Safe Tex tentdoek, met Mozzy-gaas aan alle vier de zijden. Voorzien van zwaar grondzeil met coating, verwijderbaar voorpaneel, een extra grote luifel tegen wind en regeninslag en een tweezijdige ritsdeur. De bijbehorende overwrap meet 336 x 320 x 150 cm en kan een waterdruk van 10.000 mm weerstaan, daarbij biedt ze ook meer opbergruimte aan de voorzijde van de karpertent. Inclusief overwrap komt de Prologic T- Lite Bivvy 2-Man bij Wesdijk op € 599,95.

Voor nadere informatie kijk je hier.

De Prologic Commander Frame X1 Bivvy Low Profile.

 

Storm Safe Tex-stof

De tweede scherpe aanbieding betreft de Prologic Commander Frame X1 Bivvy Low Profile; deze is speciaal gemaakt voor de mobiele karpervisser, die toch de beste bescherming en stabiliteit met zich mee wil nemen. De Prologic Commander Frame X1 Bivvy Low Profile karpertent is voorzien van het nieuwe Storm Safe Tex-stof, dat bestand is tegen een waterdruk van 10.000 mm en heeft een nieuwe, scharnierende X-frame constructie, die de gehele bivvy stabieler maakt en ervoor zorgt dat deze sneller op te zetten is. Afmetingen: 145 x 235 x 115 cm. Dat is genoeg ruimte om er een brede stretcher in te plaatsen. Met zware kwaliteit grondzeil met gespen en klittenbandaansluitingen, mozzy mesh venster aan de achterzijde, afneembaar voorpaneel en tweewegritssluiting op de voorste opening. De bijbehorende overwrap vergroot de tent aan de voorzijde qua opbergruimte met circa 25%. Inclusief overwrap komt de Prologic Commander Frame X1 Bivvy Low Profile bij Hengelsport Wesdijk op € 249,95.

Voor nadere informatie kijk je hier.

Voor een filmpje, kijk hieronder.

Maak kans op een cadeau bij je aankoop…

 

Gloednieuw concept

De laatste aanbieding betreft een Prologic Commander Frame X-1 Bivvy. Deze is het resultaat van een gloednieuw constructieconcept, dat de opbouw van de bivvy eenvoudiger en sneller maakt dan nooit tevoren. De twee hoofdframes zijn gemaakt in drie secties en eenmaal verbonden creëren ze een X-vorm aan de twee zijden die een zeer hoge stabiliteit creëert. Dankzij dit speciale ontwerp biedt deze Prologic Commander Frame X-1 Bivvy een grote interne ruimte, maar is eenmaal opgezet toch nog vrij compact. Afmetingen: 265 x 165 x 145 cm. De tent is gemaakt van 100% waterdicht tentdoek van 210D Rip-Stop tentdoek. Tevens is er een zware kwaliteit gecoat grondzeil, een muggengaas deur, afneembaar voorpaneel, tweewegrits op de voordeur en een royale voorpiek tegen regeninslag. Door de overwrap ben je tegen alle weersomstandigheden opgewassen! Inclusief bijbehorende Overwrap komt de Prologic Commander Frame X-1 Bivvy bij Hengelsport Wesdijk op € 334,95.

Voor nadere informatie kijk je hier.

 

De Prologic Commander Frame X-1 Bivvy. 

Hieronder een filmpje van deze bijzondere tent.

 

Aanbiedingen

Ben je op zoek naar iets anders? Kijk eerst even bij de aanbiedingen van Wesdijk voordat je te veel betaalt.