Tussen de Cresta leefnetten zit een mooie variatie. Populair zijn de zogenaamde ‘360 Design’ bewaarnetten. Zowel de Easy Dry 360° netten als het Soft Carp Keepnet 360° zijn dankzij twee schroefdraden in elke positie te draaien. Deze netten zijn op voorraad bij De Gouden Hengel in Kapellen (B).

Slimme constructie…

 

Easy Dry

De Easy Dry is een slijtvast bewaarnet, gemaakt van sneldrogend materiaal met een 4 mm maaswijdte. Het unieke en robuuste connectieblok is zoals gezegd uitgevoerd met twee schroefdraden. De eerste draad is geplaatst in horizontale positie en kan 360 graden draaien. Dit biedt de mogelijkheid het net in elke gewenste positie ten opzichte van de zitmandpoot te plaatsen. Zelfs het plaatsen van meerdere netten in een bereikbare positie is mogelijk dankzij dit systeem. De tweede draad is in een verticale positie geplaatst voor gebruik in combinatie met een bankstick of toolbar.

Tweede schroefdraad… 

 

Lussen en ringen

De stevige, vierkante ringen zorgen ervoor dat het net strak en gespreid op de bodem ligt. De eerste en de twee laatste ringen zijn extra verstevigd. Aan de binnenzijde bevinden zich twee lussen voor het veilig terugzetten van de vangst. De twee plastic ringen aan de onderzijde kunnen worden voorzien van een gewicht of bevestigingskoord.

Het Soft Carp Keepnet 360° is eveneens een slijtvast bewaarnet, gemaakt van het ‘carp friendly ultra-fine mesh’ materiaal. Ook hierbij is het connectieblok uitgevoerd met twee schroefdraden. Klik hier voor meer informatie.

De derde in deze ‘360 Design’ serie is een Cresta Soft Carp Margin Keepnet 360°. Klik hier voor meer info.

De Gouden Hengel heeft deze netten in het assortiment, vraag ernaar via email of telefoon: klik hier voor contactgegevens. 

 

Hieronder kun je een filmpje bekijken van de 360 Design netten.