Bob Nudd, viervoudig wereldkampioen witvissen, neemt deel dit jaar aan de King of Clubs in Ierland. Op de oevers van de Hollandsche IJssel in Haastrecht bevestigde hij recentelijk zijn deelname.

De finale van de King of Clubs wordt gehouden van 26-30 augustus in het Ierse graafschap Leitrim. De King of Clubs finale 2019 kent een vette prijzenpot van maar liefst 11.000 euro, waarvan 1500 euro voor de winnaar (bij deelname van 48 wedstrijdvissers). Dit is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Sensas, Browning en Leitrim County Council.

Bob Nudd brengt een gigantische hoeveelheid op wedstrijdgebied mee naar de King of Clubs.

Bob Nudd brengt een gigantische hoeveelheid op wedstrijdgebied mee naar de King of Clubs.

De gekozen sectoren, zes aan meren en twee aan de rivier de Shannon, lenen zich voor het vissen met de feederhengel en de vaste hengel. Wanneer je het besluit neemt deel te nemen, vis je op prachtige locaties in een natuurlijke omgeving zoals alleen Ierland die je kan bieden. Je vist op brasem, blankvoorn, ruisvoorn, hybriden en baars; vissoorten die in grote getale aanwezig zijn. Alle stekken zijn goed bereikbaar, langs de Shannon zijn prachtige steigers beschikbaar.

Een vertrouwd gezicht na een viswedstrijd...

Een vertrouwd gezicht na een viswedstrijd…

Er wordt vier dagen gevist. De eerste visdag is op dinsdag 27 augustus. Er wordt dagelijks vijf uur gevist van 11.00 – 16.00 uur. Alleen de laatste dag, vrijdag 30 augustus wordt er van 10.00 – 15.00 uur gevist, dit in verband met de prijsuitreiking die om 20.30 uur wordt gehouden in het Commercial Hotel in Ballinamore.

Betaalbare King of Clubs finale

Deelnemen kan al vanaf 707 euro per persoon, waarbij inbegrepen is de overtochten met hut, verblijf in een B&B of hotel naar keuze, op basis van volpension, aangegeven in het arrangement. Inschrijven voor wanneer je het besluit neemt deel te nemen aan de finale, is nog steeds mogelijk via www.bbi-travel.nl/koc2019.

Bob Nudd met een mooie brasem, gevangen met pellets.

Bob Nudd met een mooie brasem, gevangen met pellets.

Bekijk ook:
https://beet.nl/vijf-vragen-aan-andre-schipper/
https://beet.nl/vette-prijzenpot-king-of-clubs-finale/
https://beet.nl/browning-nieuwe-sponsor-king-clubs/