In BEET december vind je als extraatje de Boten & Motoren Special: 48 pagina’s over bootvissen met heel veel informatie, variërend van visboten, (elektro)motoren, fishfinders en navigatie tot bellyboten en trailers.

Veel vissers dromen van een eigen visboot. De keuze aan boten en motoren is enorm: waar moet je op letten, welke boot past het beste binnen jouw visserij en je budget, welke details zijn belangrijk? En ook een trailer hoort erbij. Met een boot op een trailer ben je heel flexibel, maar veiligheid moet voorop staan. En waar stal je de boot? Of leg je hem permanent in de haven?

Bellyboot vissers hebben wat dat betreft een streepje voor, die bellyboot neem je eenvoudig overal mee naar toe. Niet zo gek dat die groep sterk aan het groeien is, zeker nu er ook lichte, speciale elektromotoren voorop de bellyboot zijn.

Een onderwerp waar veel over geschreven wordt: fishfinders! De nieuwe generatie fishfinders toont een bijna fotografisch beeld van de onderwaterwereld: onder de boot maar tegenwoordig ook rondom de boot. Dat geeft een nieuwe dimensie aan je visserij! Zelf ‘loggen’ van dieptes, je eigen supergedetailleerde dieptekaart maken? De mogelijkheden zijn ongekend.

Heb je geen boot of bellyboot? Geen nood, er zijn tegenwoordig ook prima draadloze, ‘werpbare’ fish finders, die snel informatie verschaffen over (aas)vis, begroeiing, diepteverloop. Doe er je voordeel mee!

De special Boten en Motoren lees je in de nieuwe editie van Beet, die 164 pagina’s dik is!