De Brema PRO V in actie. Bij De Goede als demonstratiemodel in 450 cm lengte beschikbaar…

De Goede Watersport is  een watersportbedrijf in het waterrijke gebied van Noord-west Overijssel. Gevestigd in Belt-Schutsloot zit je ook als sportvisser goed bij De Goede, die niet alleen sterke merken boten, maar ook Yamaha buitenboordmotoren verkoopt en onderhoudt. Bovendien levert het bedrijf sinds kort prachtige visboten van het merk Brema Boats…

Brema Boats

Brema Boats levert aluminium visboten en platbodems en beijvert zich om duurzame, functionele en veilige boten te bouwen. De producent Brema heeft affiniteit met het sportvissen en dat merk je aan de constructies en de uitvoering.

Duurzaam aluminium...

Duurzaam aluminium…

Functioneel naar wens in te richten...

Functioneel naar wens in te richten…

De Goede

De Goede Watersport heeft diverse modellen van deze Brema’s leverbaar. Voor de Nederlandse sportvissers is het 450 PRO V model zeer geschikt voor tal van viswateren. Een demonstratiemodel is aanwezig in Belt-Schutsloot (in de buurt van Belterwiede, Zwarte Water en Giethoornse meer); hieraan kun je meteen zien hoe deze aanvoelt en eruit ziet met zijn lengte van 445 cm en breedte van 183 cm. In dit model kun je met vier personen varen. Er kan een motor achter met maximaal 36,8 kW. De Goede heeft achter dit demonstratiemodel een sterke en zuinige F20 van Yamaha gehangen; een super combinatie!

Klik op de afbeelding voor de catalogus met details...

Klik op de afbeelding voor de catalogus met details…

Poldervissen

Ook de andere modellen en de platbodems zijn uitstekend gekozen voor de Nederlandse wateren. De platbodems zijn eveneens van duurzaam aluminium en vormen voor de sportvissers een perfect vaartuig om ondiepe moerasgebieden, veenplassen en polderwateren te bevissen. Klik hier voor een catalogus van de modellen.

De Goede heeft tevens alle modellen Yamaha bb-motoren leverbaar...

De Goede heeft tevens alle modellen Yamaha bb-motoren leverbaar…

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met De Goede Watersport; ga eens een kijkje nemen of vraag een proefvaart met het PRO V model!

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met De Goede Watersport; ga eens een kijkje nemen of vraag een proefvaart met het PRO V model!

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/yam-en-yamaha-sterke-stijlvolle-partners-watersport/
https://beet.nl/positieve-vooruitzichten-watersportbeurs-boot-dusseldorf/
https://beet.nl/record-aantal-watersportliefhebbers-bezoeken-hiswa-te-water/