Wanneer je al meer dan 13 jaar tevreden gasten ontvangt om op jacht naar de Spaanse meerval en karper te gaan, dan weet je als klant dat je in vertrouwde handen bent. Bij Catfish Camp Caspe (CCC) kun je inmiddels al boeken voor komend jaar, want de periodes en prijzen staan reeds vermeld op de website.

Er komt bijna geen eind aan deze vis…

 

Hengeldruk minder

Het behoeft geen uitleg om te zeggen dat de vangsten enorm goed zijn momenteel. Door de coronaperikelen zijn er langs de Ebro minder toeristen en de hengeldruk is ook een stuk minder. Wanneer je dan de rivier en de stekken goed kent, weet ‘CCC’ er dan ook alles uit te halen voor de bezoekers. De afgelopen weken werden er weer diverse kanjers gevangen en ook de karpervissers kwamen ruimschoots aan hun trekken, zo kun je op de Facebookpagina zien.

Sterke riviervissen…

 

Arrangementen

Wil je dus profiteren van de prima vangsten, bekijk dan de informatie op de website en informeer naar de arrangementen en de mogelijkheden. Je kunt alle kanten op, met of zonder visgids, of je kunt kiezen voor karpervissen of een roofvistour boeken. En dat alles vanuit een comfortabel appartementenhotel als uitvalsbasis. Wees er op tijd bij wanneer je volgend jaar jouw 2 meter plus meerval op de foto wil hebben. Dat kan via de mail, maar ook snel via de WhatsApp op 0034-659371378.

 

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.