De attractieve nieuwe CBB Baits boilie die op basis van insectenmeel is gemaakt, wordt in 2022 bij veel karpervissers een knaller. Deze ‘Bombix’ bevat geen kleurstoffen en is mede opgebouwd met een natuurlijke vis- en notenmelange, verrijkt met gemalen insecten die een duidelijke structuur laten zien. Echt iets wat je geprobeerd moet hebben…

Een unieke boilie met insecten en een naturel kleurtje…

Hoogwaardig eiwit

De unieke Bombix onderscheidt zich van de andere goedlopende CBB Baits boilies uit de range en zeker ook van andere boilies langs de waterkant. Het gehalte aan hoogwaardig eiwit in deze boilie maakt samen met de fantastische geur het recept compleet. Tijdens de eerste testfase zorgde hij bij het finetunen al voor heel wat spectaculaire vangsten op moeilijke kanalen, grote vijvers, Franse wateren maar ook in kleine polders en grachtjes.

Op veel moeilijke wateren een succesvolle boilie.

Winacties

Ondanks de succesvolle testfase en het feit dat deze Bombix zich al ruimschoots heeft bewezen, laat CBB Baits de nieuwsgierige karpervissers nog even in spanning wachten. De bol zal namelijk verkrijgbaar zijn vanaf januari 2022. Maar niet getreurd; er komen ook enkele winacties waarmee je de Bombix al eerder aan de tand kunt voelen. Ondertussen worden ook een booster, pop-ups en pellets op punt gebracht om met een stevig Bombix gamma aan de start te komen!

Houd de website www.cbb-baits.com in de gaten en natuurlijk Facebook voor de actuele nieuwtjes.