Na maanden van overleg tussen UK en EU overheidsinstanties en commerciële partners is de kogel door de kerk en kan CC Moore bevestigen dat het merk terugkeert naar de EU, met Spro als nieuwe distributiepartner. Spro is reeds bezig met het aanvullen van de voorraden van CC Moore producten in de EU. Waarschijnlijk zullen de producten reeds in oktober in de winkels liggen.

Welkom terug…

Het merk doet zijn best om ze zo snel en compleet mogelijk te leveren, maar tekent erbij aan dat veel van de losse aasingrediënten die voorheen werden geleverd niet langer in de EU leverbaar zullen zijn. “Alle CC Moore boilies worden vers gerold in de UK om aan de vraag te voldoen en worden dan verscheept naar onze EU distributeur. We hebben 100% controle over de kwaliteit, de herkomst van de ingrediënten en de controles die ervoor zorgen dat we het beste aas leveren aan de Europese markt,” aldus het persbericht. Eventuele extra kosten zijn zoveel mogelijk ‘geabsorbeerd’ om bij de gangbare prijzen in de buurt te blijven.

Een voer- en aasmerk voor recordvissen…

Northern Special Reds

Nieuwe producten komen er ook weer aan, want de langverwachte Northern Special Reds en de Marine Amino 365 liquids zijn onderweg, naast diverse andere nieuwe producten die in de pijplijn zitten voor 2022.