Carp Boats Friesland (CBF) biedt karperavontuur in eigen land met modern uitgeruste huurvisboten, voorzien van alle faciliteiten. De Friese wateren kennen een goed bestand aan karper, maar ook snoek en snoekbaars, en via het water kun je er het dichtste bij komen.

Een groot areaal aan viswater voorhanden!

 

Slaapplaatsen

De aluminium karper visboten van CBF hebben een lengte van 6 meter en zijn 2 meter breed. Ze zijn voorzien van een voortent met twee slaapplaatsen; een keukentje met kooktoestel, water, koelkast, toilet, rodpods, fishfinder en een 15 pk bb-motor.

In het gebied waren diverse karperuitzettingen.

 

Karperuitzettingen

In deze schitterende modern uitgeruste visboten, voorzien van alle faciliteiten voor een aangenaam visavontuur, kun je een areaal van ruim 2400 vierkante kilometer aan water bevissen, waarvan plm. 150 vierkante kilometer in de omgeving van Drachten. In het gebied zijn diverse karperuitzettingen geweest. Het karperbestand is erg goed met een grote variëteit aan vissen. Van torpedoschubs tot zware spiegels. Er zijn sessies bekend van 15 karpers en meer in een weekend. Dat wil je toch meemaken! Klik hier om de ervaringen te lezen.

Lees ook de ervaringen van anderen over CBF…

Meer weten? Klik hier om naar de website te gaan.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.