De Tronixpro Competition Match ST en Match TT uit het aanbod van Hengelsport Wesdijk zijn twee hoogwaardige driedelige strandhengels uit het wedstrijdsegment. Opgebouwd uit 40 tons Japans carbon en Fuji KW Alconite geleideogen. Het neusje van de zalm…

 

Zoek de verschillen: de Match TT en de ST…

 

Soft Tip

De Tronixpro Competition Match ST is de lichtste van de twee qua werpgewicht. Deze carbon hybride Soft Tip variant heeft een vermogen dat past bij 90 tot 175 gram werpgewicht. Leverbaar in lengtes van 4,20 en 4,50 meter, gebouwd op blanks van hoogwaardig 40 tons Japans carbon met een topactie, waarmee ze geschikt zijn voor het werpen en vissen van zachter aas. Uitgerust met Fuji KW Alconite geleideogen en een Fuji DPS molenhouder. Je koopt deze Tronixpro Competition Match zeevishengels voor het leven. Twijfel niet te lang, ze zijn zeer beperkt gemaakt! De Match ST wordt geleverd in een sterk foedraal. De adviesprijs bij Hengelsport Wesdijk start bij € 499,95.

 

De Match ST met geel-oranje tinten, en de TT met groen…

En met Fuji topcomponenten…

 

Tubular Tip

De andere van de twee is de Tronixpro Competition Match TT; een vergelijkbare strandhengel uit het wedstrijdsegment. Deze Tubular Tip variant is de zwaarste uit de serie, qua werpgewicht; het werpvermogen ligt namelijk op 130 tot 250 gram. Eveneens leverbaar in lengtes van 4,20 en 4,50 meter, en ook hierbij zijn de 40 tons Japanse carbonblanks afgebouwd met Fuji KW Alconite geleideogen en een Fuji DPS molenhouder. Deze strandhengel is geschikt voor ruigere omstandigheden maar biedt toch een zeer goede beetregistratie. De adviesprijs begint voor deze strandhengel bij Hengelsport Wesdijk eveneens op € 499,95.

Meer weten? Voor de Match TT klik hier; en voor de ST klik hier.

 

De TT en ST hebben verschillende buigingen en acties in de top…