Als roofvisliefhebber kun je voor het volledige aanbod gerust bij De Gouden Hengel aankloppen in het Belgische Kapellen. Je vindt er in dit noordoostelijk deel van Antwerpen een keur aan hengels, molens, (rug)tassen, tackleboxen, lijnen, dood aas en alle variaties aan kunstaas.    

Goede vangers op voorraad als de Insta Craw, Buster Jerk of Salt Shaker…

Nog breder

Om dit brede aanbod nog breder te maken, kun je er bovendien kiezen uit veel bekende merken en ook wat sterke merken die wat minder bekend zijn. Laat je eens voorlichten over het oppakken van deze tak van hengelsport wanneer je denkt in te stappen bij het vissen op baars, snoek of snoekbaars of andere roofvissoorten. Uiteraard vinden ook de gevorderden en de ervaren roofvissers alles van hun gading.

 

Alle soorten dood aas voor de snoek…

 

Dood aas

Kunstaas is ruim voorradig omdat elke roofvisser zijn eigen voorkeur heeft en er tegenwoordig veel technieken zijn om de roofvis te belagen; noem maar het dropshotten, jerkbaiten of het vissen met pluggen, spinners, shads of swimbaits. Nu de koudere maanden aanbreken, kun je in de vriezer de dode aasvissen aanschaffen om snoek mee te vangen zoals sardines, voorns, horsmakreel of spiering. Nieuwsgierig geworden? Zet dat de navigatie in de auto op Antwerpsesteenweg 111 in Kapellen (B). Let op: maandag gesloten. Klik hier voor de Facebookpagina.