Nieuws Carp Den Bosch – BaitStar

De BaitStar Pro All-in-One voerboot is het vlaggenschip van de alles in één voerboten, een zeer hoge kwaliteit, robuuste afwerking en uitermate compleet geleverd!

De voerboot is voorzien van 2x 18Ah Lithium accu’s incl. lader, waarmee je makkelijk een week kunt doorkomen zonder te laden. Met een bereik van 400 m (voor zowel boot, dieptemeter en GPS) kun je ook de meest afgelegen stekken zonder problemen bereiken. De bediening van alle functies wordt volledig geregeld vanaf de handzender met kleuren LCD scherm, zowel dieptemeter (geldt niet voor Raymarine DF5 Pro), gps/autopilot, RVS voerbakken en hook releases zijn simpel en probleemloos te bedienen.

De modern gevormde voerboot is zeer stabiel door zijn tri-maran romp en kan i.c.m. de zeer zuinige en stille motoren goed uit de voeten op de grotere wateren waar het soms wat ruiger aan toe kan gaan.

Nu met Raymarine DragonFly 5 Pro!

De GPS heeft de mogelijkheid tot het opslaan van 900 stekken en werkt zeer nauwkeurig om jouw rigs elke keer weer goed terug op de hotspot te leggen! Samen met de zeer gedetailleerde kleurendieptemeter is dit echt een killer, want deze onderscheidt met gemak begroeiing, obstakels, hardheid, bodemverloop en vis, als extra optie is het mogelijk om de boot te upgraden met de Raymarine DF5 Pro dieptemeter. Deze topper wordt compleet geleverd met een stevige tas voor de boot en alle accessoires, statief voor de handzender en nog veel meer!

 

www.baitstar.nl

 

Carp Den Bosch wordt gehouden van 20 tot en met 22 januari 2023 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Voor de openingstijden, het complete programma en het laatste nieuws rond de karperbeurs kijk je op www.carpdenbosch.nl.