Op 2,5 uur vliegen van NL…

Zeevissen in Spanje is een nieuwe visreis in het programma van Cordes Travel. Voor een laag bedrag kun je toch vissen op dikke tonijn, mahi mahi en amberjack. Big game vissen en toch kun je zo Big Game vissen voor een relatief lage prijs in vergelijking tot de duurdere reizen naar bijvoorbeeld Panama.

Spanje is natuurlijk dichtbij. Vanaf Eindhoven is het maar 2.5 uur  vliegen naar Valencia of Alicante, vliegvelden waar door de budgetmaatschappijen heel vaak op gevlogen wordt, en dat maakt die prijs vaak zeer gunstig.

Een visreis naar Spanje is eigenlijk een beetje luxe, want je hoeft niets mee te nemen, geen materialen, geen zware molens of reels en geen gesleep met hengels: alle materialen zijn aan boord. Frank, de Spaanse visgids, zorgt dat alles aanwezig is en van de beste kwaliteit, zoals je van Cordes Travel gewend bent.

Blauwe lucht, blauwe zee...

Blauwe lucht, blauwe zee…

Het leuke van deze visreis naar Spanje is dat je er ook heen kunt voor een paar dagen of zelfs tijdens de familievakantie, want je kunt Frank al boeken vanaf drie dagen vissen en zelfs zonder accommodatie. Wil je ook zelf je vliegtickets boeken, ook geen probleem, dan vallen die weg in de boeking. Maar wie alles geregeld wil hebben, zit prima. Dan wordt alles compleet verzorgd en geboekt; van het hotel of appartement, tot de vliegtickets en een huurauto. Het hele pakket is uiteraard geen probleem.

Vissen op soorten...

Vissen op soorten…

De visserij in Denia, op maar een uurtje rijden vanaf Valencia of Alicante is top, Frank kent de stekken als geen ander en zal er alles aan doen om er een topdag van te maken. Op zijn nieuwe visboot, die dit jaar gekocht is, is er plaats voor drie tot maximaal vier personen. Aan boord kun je trollen maar ook werpend vissen met lichte materialen. De visserij staat bekend om de vele soorten, dus niet dagen jagen op één vissoort, maar vissen op meerdere soorten, werpend of trollend, wat de klant wil.

Dagje strand tussendoor, of aansluitend? Geen probleem...

Dagje strand tussendoor, of aansluitend? Geen probleem…

Na het vissen is er in het gezellige vissersdorp genoeg te doen, er zijn leuke restaurantjes, bars, en je kunt in de avond slenteren over de boulevard. Het gebied rondom Denia is prachtig, je kunt er zwemmen, snorkelen, waterskiën, jetski varen, duiken en verschillende dorpjes bezoeken, dus ook op een vrije dag of een dag met de familie hoeft niemand zich te vervelen.

Bij prima temperaturen...

Bij prima temperaturen…

Kortom, zoek je een hele leuke visreis voor de familie of met je vismaten, niet ver van Nederland, en toch lekker in de zon en warmte, en je vangt er ook nog leuke vissen, dan is dit iets voor jou.

Meer informatie over de beste maanden, prijzen en andere informatie, kun je vinden op de website van Cordes Travel, of klik direct hier.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/hengelsport-en-botenbeurs-opnieuw-een-topper/
https://beet.nl/hengelsport-en-botenbeurs-2019-de-beurs-voor-de-roof-karper-en-zeevisser/
https://beet.nl/hengelsport-en-botenbeurs-het-paradijs-voor-de-witvisser/