Visreis.nl logo

Het is een rare tijd en iedereen wordt in meer of mindere mate geraakt door het Coronavirus. Het is bij ons in ieder geval erg druk en we doen ons uiterste best om alle groepen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat doen we met persoonlijk contact en gezamenlijk overleg wat in de specifieke situatie van die groep de beste oplossing is. Vooralsnog verloopt het allemaal positief en hebben alle betrokken partijen, leveranciers, luchtvaartmaatschappijen maar ook onze gasten begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Ter informatie is hier nog onze officiële policy in de huidige situatie: In navolging van de luchtvaartmaatschappijen bieden wij onze gasten de mogelijkheid om zonder extra boekingskosten de visreis te verplaatsen binnen een periode van 365 dagen. Dit moet wel met alle betrokken partijen individueel worden afgestemd en dat doen we met iedere individuele boeking wanneer dit nodig is. Dit geldt voor alle landen waar een inreisverbod van kracht is op dat moment.

We hebben een aparte informatie pagina ingericht op onze website waar we relevante informatie plaatsen. Wanneer we nieuws hebben gaan we het hier plaatsen. Houd deze in de gaten: https://www.visreis.nl/corona-virus.

We hopen op jullie begrip als we niet direct een antwoord kunnen geven, maar we doen ons uiterste best en we zijn hier voortdurend mee bezig.

Visreis.nl gaat per direct optreden als ambassadeur voor Ultracast.

Samenwerking Visreis.nl en Ultracast

Visreis.nl gaat per direct optreden als ambassadeur voor Ultracast. Voor alle nieuwe visreizen gaan ze aan de slag met de materialen van Cinnetic, Hart, Cox & Rawle en HTO en ook de prijzentafels van de verschillende festivals die door Visreis.nl worden georganiseerd worden gevuld met materialen van de genoemde merken. Ultracast zal van zijn kant kunnen profiteren van de meer dan 45 jaar ervaring die Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl in huis heeft door nieuwe materialen samen te ontwikkelen en protoypes te testen. Van de Noordkaap tot de tropen, van snoek tot GT: op alle fronten zal het team Visreis.nl en Ultracast het onderste uit de kan halen.

Van de samenwerking tussen deze beide partijen zullen veel sportvissers kunnen profiteren. Gezamenlijk zullen ze namelijk speciale evenementen en visreizen organiseren waarbij uiteenlopende materialen en types van visserij in de kijker worden gezet. Gasten zullen daarbij worden begeleid door ervaren prostaffers, waardoor zo’n evenement meteen ook een fantastische leerschool kan worden. Het draait dus niet alleen om vissen maar ook om het kennismaken met materialen en het delen van ervaringen met elkaar.

Het gezamenlijke doel van Visreis.nl en Ultracast is om de ‘reizende visser’ zo goed mogelijk met kennis, ervaring en het juiste materiaal te ondersteunen – en daar wordt uiteindelijk iedereen beter van natuurlijk!

IJsland 2021

Sinds deze week is het mogelijk om je visreis naar IJsland te boeken voor 2021. Onze locaties in Flateryi en Sudureyri staan ook komend jaar weer gereed om je te ontvangen. En ook in 2021 gaan we hier weer gewoon lekker en comfortabel met het vliegtuig naar toe. Alleen bij slecht weer, als het vliegtuig niet kan vliegen, maken we gebruik van een touringcar die er 8 uur over doet per enkele reis. Daarmee zijn we misschien niet de langste, maar wel nog steeds de meest comfortabele visreis naar IJsland. Kijk hier voor alle details https://www.visreis.nl/ijsland.

Daarmee zijn we misschien niet de langste, maar wel nog steeds de meest comfortabele visreis naar IJsland.

Toch nog naar Noorwegen in 2020!
Er is nog plaats op de groepsreizen van 2020.

Nu dat het eerste gedeelte van het jaar een groot aantal visreizen worden geannuleerd is het wellicht een optie voor de echte verstokte Noorwegengangers om eind van dit jaar toch nog een keer naar Noorwegen te gaan. We hebben nog twee groepsreizen waar we plaats beschikbaar hebben. Dus wil jij in 2020 toch nog op visreis? Kijk dan hier en meld je z.s.m. aan. De reizen worden begeleid door ervaren Nederlandse ‘Noorwegen-vissers’ die dagelijks met een andere boot meevaren en hun kennis en ervaring delen met de gasten.

De reizen worden begeleid door ervaren Nederlandse ‘Noorwegen-vissers’ die dagelijks met een andere boot meevaren en hun kennis en ervaring delen met de gasten.

Eind september gaan we gericht op heilbot vissen tijdens het HART Heilbot Fishtival in Skjervoy. Er zijn nog maar 3 woningen en boten beschikbaar. Dus wees er op tijd bij. https://www.visreis.nl/hart-heilbot-festival-2020-skjervoy.

En dan hebben we ook nog het RAVEN Noorwegen Festival begin oktober 2020 waar we ook nog plaats beschikbaar hebben. Lekker vissen in het najaar op de volgevreten exemplaren die dan serieuze formaten hebben. Kabeljauw, koolvis, heilbot zijn de vissen die we gaan proberen te vangen. https://www.visreis.nl/raven-noorwegen-festival-2020.

Kabeljauw, koolvis, heilbot zijn de vissen die we gaan proberen te vangen.

Groepsreizen 2021 bekend

Voor 2021 zijn we natuurlijk ook al weer druk bezig en momenteel hebben we de meeste groepsreizen al weer ingepland staan.

Begin maart popperen en jiggen in Colombia https://www.visreis.nl/colombia-zee-pop-jig. Roosterfish, Cubera Snapper, Sierra, Jack Crevelle, tonijn, etc. Fascinerende natuur en visserij.

Voor 2021 zijn we natuurlijk ook al weer druk bezig en momenteel hebben we de meeste groepsreizen al weer ingepland staan.

Medio maart peacock en payara in de jungle van Colombia: https://www.visreis.nl/colombia-jungle-groep. Een adembenemend avontuur naar een absolute topstek.

Eind mei het wereldberoemde Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival in Saltstraumen, https://www.visreis.nl/wout-van-leeuwen-noorwegen-festival-2021, is ook weer open om in te schrijven.

Eind mei de HOOKED Noorwegen Cup in Lauvsnes / Zanzibar Inn, https://www.visreis.nl/hooked. Nieuw en onder auspiciën van de hengelsportzaak HOOKED uit België.

Toplocatie met topboten.

Eind juni het inmiddels jaarlijks terugkerende NIPRO Noorwegen Festival in Skjervoy, https://www.visreis.nl/nipro-noorwegen-festival-2021. Toplocatie met topboten.

Eind augustus de tweede editie van het BEET IJsland festival, https://www.visreis.nl/beet-ijsland-festival-aug-2021. Deze visreis was dit jaar in vrij korte tijd helemaal volgeboekt. Dat heeft ons er toe gebracht om deze zelfde visreis in 2021 te herhalen.

Begin september de nieuwe editie van het HART Heilbot Festival in Skjervoy. Ook een jaarlijks terugkerend evenement en vaste waarde in ons programma. En dat is niet voor niets. https://www.visreis.nl/hart-heilbot-fishtival-sept-2021.

Nieuwe boten in Colombia en Djibouti

Nieuwe boten in Colombia en Djibouti

Op onze locaties in Bahia Solano in Colombia en in Djibouti is er elk een nieuwe toegevoegd aan het pakket.

In Djibouti is de Kobe in gebruik genomen. De boot is 11 meter lang en 2,7 meter breed. De boot beschikt over 2 x 150 PK 4 takt Yamaha motoren, 21 hengelhouders, Hummingbird Helix 10 Fishfinder / GPS en marifoon. Zo is het mogelijk om ook grotere groepen te ontvangen. De eerste groep van 6 personen heeft zich al gemeld! https://www.visreis.nl/djibouti.

In Colombia in Bahia Solano is de nieuwe boot La Sardinata in gebruik genomen. Het is een kopie van de reeds aanwezige boot El Bizcocho met 36 voet, een 4 meter lang verhoogd werpplatform, 2 x 200 PK Suzuki, tuna tubes, live well, en een 1150 liter benzine tank. Verder nog NSS Evo3, Airman TM275 high and low chirp en een halo radar 20+. Al met al een topduo aan boten. https://www.visreis.nl/colombia.

Al met al een topduo aan boten.

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/samenwerking-visreis-nl-en-ultracast/
https://beet.nl/nieuwe-website-visreis-nl/
https://beet.nl/visreis-nl-op-de-hengelsport-en-botenbeurs-utrecht/