Na het succes van de huidige Hooklength Storage Box van Cresta, perfect voor het opbergen van kortere onderlijnen, is er nu de feeder variant. Deze box is ontworpen om langere onderlijnen eenvoudig, snel en overzichtelijk op te bergen.

Dankzij de uitneembare winders is het onderling wisselen van winders met bijvoorbeeld verschillende boxen mogelijk. De winders beschikken over een ovaal vlak waar de onderlijnen omheen gewikkeld kunnen worden. Dankzij drie punten waar zowel de lus, lijn als haak achter blijven hangen zullen de onderlijnen nooit ‘vanzelf’ losraken. Ook is op de winder genoeg ruimte aanwezig om een onderlijn met hair veilig op te bergen.

De twee verschillende boxen bieden ruimte aan acht winders (oranje) en tien winders (groen). Met een omwenteling van 10 cm en een winderlengte van 15 cm, is de groene box perfect voor het opbergen van middellange onderlijnen van bijvoorbeeld 25, 35, 45, 55 en/of 65 cm lang. De oranje variant heeft een vaste winderlengte van 20 cm en een ovaal vlak met een omwenteling van 20 cm. Zo kan een onderlijn van bijvoorbeeld 40, 60, 80, 100 en/of 120 cm gemakkelijk opgeborgen worden. Het platte en smalle design van de box maakt dat de box in vrijwel iedere zitkist of tas kan worden meegenomen.

Website: www.fishcresta.eu.