Cresta heeft drie nieuwe feederwerpmolens in het pakket opgenomen, de Advantor XT-S in de maten 5500, 6500 en 7500. De Advantor XT-S is de perfecte keuze voor de zwaardere feedervisserij op groot water. Het robuuste binnenwerk met stevige as is gefixeerd in een aluminium behuizing, waardoor het vissen met zware en grote korven geen enkel probleem vormt.

De gelagerde lijnroller zorgt voor een zeer mooi opspoelen van zowel nylon als gevlochten lijnen. De aluminium slinger is voorzien van een soft touch handle en bezit een individuele lengte per model, zodat er krachtig, maar met souplesse binnen gedraaid kan worden. Dankzij de screw-in verbinding is de slinger geheel in te klappen voor een veilig en compact transport.

De fijn instelbare slip en anti-retour functie zorgen ervoor dat elke vis gecontroleerd uitgedrild kan worden. De CNC gefreesde, spoel is uitgevoerd met twee grote lijnclips, die perfect zijn verwerkt in de spoelrand en voorzien zijn van zachte inlay voor optimale bescherming van de lijn. De aangepaste spoeldiepte voorkomt onnodige backing en gewicht.

|> CRESTA