Met ingang van maart 2019 sluiten twee van de meest bekende en ervaren roofvissers, Uli Beyer en Bertus Rozemeijer, zich aan bij het team van DAM.

Dit is van groot belang voor de firma, omdat beide sportvissers al vele decennia een grote impact hebben binnen de roofvis-scene in Nederland en Duitsland. Ze hebben daarbij trends gezet en innovatieve producten ontwikkeld. Beide roofvissers zijn ook internationaal bekend, ze hebben talloze artikelen en boeken gepubliceerd. Verder zijn ze aanwezig op allerlei beurzen, geven workshops en zijn ook actief als visgids op allerlei Europese wateren.

Bertus Rozemeijer en Uli Beyer meer dan prostaffers

“Ik ben zeer verheugd dat we in de gelegenheid waren consultant contracten te tekenen met Uli en Bertus en dat niet alleen als prostaffers. Beiden zullen ons productontwikkelingsteam ondersteunen met hun brede ervaring in concept- en product-ontwikkeling, met name voor ons merk EFFZETT. Ik ben zeer verheugd deze twee mensen aan boord gekregen te hebben”, zegt een trotse Managing Director Michael Unger van DAM.

De trend begon al zo’n twee jaar geleden met de modernisatie van het DAM-logo.

Deze twee aanvullingen op het team van DAM en EFFZETT zullen niet alleen het aanzicht van het merk versterken. Het is ook een duidelijk signaal dat het bedrijf zich positief ontwikkelt. Die trend begon al zo’n twee jaar geleden met de modernisatie van het DAM-logo. Dit werd voortgezet met de versterking van het team van productontwikkelaars met extra mankracht en met de herstructurering van de productranges. Een proces dat nauwlettend in het oog gehouden wordt door de nieuwe managing director Michael Unger. Hij blijft erop gefocust om de merken die onder de firma vallen nieuw leven in te blazen.

Robert Valkeneer, Uli Beyer, Bertus Rozemeijer en Michael Unger na het ondertekenen van het contract..

Robert Valkeneer, Uli Beyer, Bertus Rozemeijer en Michael Unger.

Wereldwijd

DAM is een wereldwijd opererende hengelsportfabrikant met haar roots in Duitsland. De firma beschikt over 140 jaar ervaring en een breed scala aan producten. Dit onder goed bekend staande merken als DAM, Quick, EFFZETT, MAD en MADCAT. Het bedrijf heeft in geheel Europa meer dan 60 mensen in dienst en maakt onderdeel uit van de succesvolle Deense Svendsen-Sport A/S groep.

Website: www.dam.de
www.instagram.com/damfishingtackle
www.facebook.com/DAMDeutschland
www.youtube.com/DAMtackle

EFFZETT logo

Bekijk ook:
www.beet.nl/vakbeurs-efttex-van-start-amsterdamse-rai/
www.beet.nl/uitbreiding-jagen-und-fischen/
www.beet.nl/overzicht-winnaars-best-new-product-awards-van-efttex-2018/