Met nog twee dagen te gaan in de PENN Challenge neemt het competitiegevoel onder de deelnemende teams en de schippers een vlucht. Scoreborden wordt aandachtig bestudeerd, conclusies getrokken en de speculaties over mogelijke winnaars worden hardop uitgesproken…

Dag vier begint met een heerlijke windstille ochtend. Een verademing na een paar dagen harde noordenwind. De zee oogt een heel stuk vriendelijker zonder huizenhoge wit getooide golven.

De vorige dag was een absolute topdag. Elk team ving marlijn, daardoor zijn de verwachtingen voor vandaag hoog. En juist dan blijkt dat vissen, vissen is en niet per definitie vangen betekent.

Dag vier brengt in totaal 20 blauwe marlijnen op het scorebord. Weliswaar minder dan op dag 3 maar met nu al 86 gevangen marlijnen in het toernooi een resultaat waar je als toernooiorganisatie alleen maar van kan dromen!


De winnaars van dag vier is het team The Ray Marines aan boord van Dimeu met aan het roer Steve ‘Webster’ Webb. zij wisten vier marlijnen langszij de boot te krijgen. Daarnaast konden zij bonuspunten aan hun totaal toevoegen omdat de mannen zelf de marlijnen wisten te haken (switch & bait).

De tweede plaats was het team Zheng Zhou met drie marlijnen. Team Hengeldiscount en team K & R delen de 3 plaats. PENN Force One houdt met nog 1 dag te gaan de leiding in het toernooi. Zij worden op de voet gevolgd door The Ray Marines.LEES OOK  Met Ikiru Cranks de rivier op (3)