De zeventiende editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs zal opnieuw een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’ worden.

De zeventiende editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs zal opnieuw een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’ worden. De grootste hengelsportbeurs van Europa, die dit jaar van 30 november t/m 2 december zal plaatsvinden in de Jaarbeurs, zit bomvol met maar liefst 180 standhouders! Was je vorig jaar één van de 18.000 bezoekers, zorg dan dat je ook dit jaar erbij bent en niks mist van de nieuwe activiteiten, demonstraties, speciale beursaanbiedingen, goodiebags of de allernieuwste (2019!) producten. Bestel HIER je tickets met 25% korting en maak direct kans op een mooie visreis!

Hengelsport- en Botenbeursapp

Bestel nu gemakkelijk je tickets via de Hengelsport- en Botenbeurs app! Ook kun je de deelnemerslijst en de plattegrond van de beurs bekijken.
Bestel nu gemakkelijk je tickets via de Hengelsport- en Botenbeurs app! Ook kun je de deelnemerslijst en de plattegrond van de beurs bekijken. Dit is heel handig tijdens de beursdagen om snel op te zoeken waar je heengaat. Bij het downloaden van de app maak je kans op een goodiebag t.w.v. € 75.

Maak kans op € 100 shoptegoed en andere mooie prijzen

Alle bezoekers die voor 30 november een ticket hebben gekocht, maken ook kans op een Yamaha-boot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850!
Deze week kun je ook meedoen met een winactie om € 100 shoptegoed te winnen! Bestel je tickets voor donderdag 11 oktober en maak kans op € 100 shoptegoed. Kijk op onze Facebookpagina hoe je meedoet https://bit.ly/2zBWG7p. Bij het bestellen van tickets maken bezoekers tevens kans op een visreis naar Zweden voor vier personen t.w.v. € 2.500. Alle bezoekers die voor 30 november een ticket hebben gekocht, maken ook kans op een Yamaha-boot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850!

Mitchell hengel

Elke beursdag van 30 november t/m 2 december 2018 krijgen de eerste 350 kinderen t/m 16 jaar een gratis Mitchell hengel.
Elke beursdag van 30 november t/m 2 december 2018 krijgen de eerste 350 kinderen t/m 16 jaar een gratis Mitchell hengel.

Enkele nieuwtjes op het gebied van het karpervissen die te zien zijn op de beurs:

Arca

Voor 2019 wordt ARCA de verdeler van de Flajzar beetmelders.
Voor 2019 wordt ARCA de verdeler van de Flajzar beetmelders. Deze premium kwaliteit beetmelders worden in Europa gemaakt en zijn echt stuk voor stuk technische hoogstandjes.

Deze premium kwaliteit beetmelders worden in Europa gemaakt en zijn echt stuk voor stuk technische hoogstandjes.

Kom het volledige gamma ontdekken op de stand van ARCA. Website: www.arca-bifa.com.

Eddy Sterckx

Twee jaar is Eddy Sterckx bezig geweest met deze hengel, om hem te maken zodat hij voor elke karpervisserij geschikt is.
Twee jaar is Eddy Sterckx bezig geweest met deze hengel, om hem te maken zodat hij voor elke karpervisserij geschikt is. Het is een prachtige allround hengel geworden waar je gemakkelijk afstanden over de 100 meter mee werpt, maar die ook nog een hele mooie buiging biedt bij het drillen.

Ga de Secret Key karperhengel bekijken op de stand van Eddy Sterckx.

Ga de Secret Key karperhengel bekijken op de stand van Eddy Sterckx. Website: www.diepvriesboilies.be.

Hertog Hengelsport

De karperhoek van Hertog Hengelsport trekt vaak veel bekijks.
De karperhoek van Hertog Hengelsport trekt vaak veel bekijks. Niet alleen vanwege het ‘carpy’ uiterlijk maar ook het brede aanbod en de scherpe beursaanbiedingen zijn graag gezien. Voor dit jaar zijn bijvoorbeeld de complete Prologic RTG set inclusief Okuma baitrunner, de Dukebaits partikels en de geliefde EFT Master Tri-pod zeer aantrekkelijk geprijsd. Website: www.hertog-hengelsport.nl.

Spro

Saga is de absolute ´game changer´!
Saga is de absolute ´game changer´! Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval. De visie van Spro met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie. Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt!

Tijdens de beurs in Utrecht zullen we de Saga range, bestaande uit boilies, dips & soaks en pop-ups, aan jullie voorstellen!

Tijdens de beurs in Utrecht zullen we de Saga range, bestaande uit boilies, dips & soaks en pop-ups, aan jullie voorstellen! Website: www.Saga-baits.eu.

Zebco

De Radical Red Monster boilie is een aassoort voor moeilijke situaties!
De Radical Red Monster boilie is een aassoort voor moeilijke situaties! Aan de ene kant een pittige mix gemaakt van klassieke Robin Red aangevuld met chili en peperdeeltjes. Aan de andere kant een combinatie van monstercrab en vismeel. Het gebruik van losse zaden aan de groene kant staat toe dat geuren en smaak vrij in het water kunnen oplossen, terwijl de gladde, rode zijde de boilie zeer duurzaam maakt in het water. Samen creëert dit een ideale smaakmix die ervoor zorgde dat de teamleden tijdens verschillende tests veel grote vissen op de mat kregen.

De Neon Pop-Up boilie past perfect bij de Red Monster boilies.

De Neon Pop-Up boilie past perfect bij de Red Monster boilies. Kleur: neongroen / rood. Website: www.zebco-europe.biz/nl/home/.

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
• Waar: Jaarbeurs Utrecht
• Wanneer: vrijdag 30 november t/m 2 december 2018
• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• 180 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Bestel hier online jouw tickets met 25% korting

Bezoek onze website voor het laatste nieuws: www.hengelsportbeurzen.nl.

Bezoek onze website voor het laatste nieuws: www.hengelsportbeurzen.nl.