De firma T.Y.T. Fishing kan met zijn sterke merken Middy, Kodex, Adrenaline, Stonfo, Devaux en Delalande snel aan de vraag van winkeliers voldoen. Voor de liefhebbers van zeevissen en roofvissen is met name Delalande een merk met goede associaties. De Franse productontwikkelaars hebben voor dit jaar extra hun best gedaan…

Nu in 9, 13 en 16 cm…

 

Klassiekers

Delalande heeft met meer dan 40 jaar ervaring al menige klassieker op zijn naam staan, zoals de Swat shad (zeebaars!) , de Sandra shad (snoek!) en ook de allernieuwste zeebaarsshad Speed Slim zal deze status waarschijnlijk gaan behalen, gezien de positieve berichten. Nog eentje noemen? Let dan maar eens op de nieuwe 9 cm Neo Shallow.

Een hapklare brok in meerdere maten en kleuren…

 

Texas haak

Deze met geurstoffen geïnjecteerde sterke shad met inkepingen aan de flanken, die reeds uitkomt in 13 en 16 cm, heeft nu een hapklare 9 cm uitvoering gekregen die slechts 4 gram weegt. Deze kleine uitvoering kan natuurlijk op een jigkop geprikt worden, maar ook goed aan een uitgelode wormhook zoals de Delalande ‘Hamecon Texan’. Een shad die voor veel roofvissoorten geschikt is!

Hamecon Texan…

 

Meer weten? Bekijk de catalogus, of kijk hieronder naar de presentatiefilm van de nieuwe Delalande 2021 producten.