De Sandra shad bestaat al meer dan 25 jaar. Dit succesvolle ‘half shad – half twister’ kunstaasje blinkt al jaren uit als attractieve softbait voor snoek, waar iedereen mee kan vissen. Dat kan volgens opgave op veel manieren, maar gehaakt op een gewone (niet te zware) loodkop is voor de jubilaris in kwestie nog altijd de beste aanbieding.

 

Misschien wel de eenvoudigste shad om snoek mee te vangen aan een loodkopje!

 

Vijf gaatjes

Heel veel verschilt de huidige Delalande Sandra shad niet met de uitvoering van 25 jaar jaar geleden. Waarom dat zo is, zal je niet verbazen. De combinatie tussen shadlichaam en wapperende gevorkte twisterstaart is nog altijd onverslaanbaar. Herkenbaar is de Sandra aan de (vijf) gaatjes in de twisterstaart, die wat meer ‘ruis’ opleveren dan een doorsnee twisterstaart, en hem ook wat temperen in snelheid – geen slechte eigenschap voor een snoekkunstaasje.

Een plaatje uit 2015, op de twintigste verjaardag van Sandra.

 

UV-bestendig

De Sandra kun je tegenwoordig  aantreffen in meerdere lengtes, namelijk in 5, 7, 9, 12, 16, 18 en 23 cm. De Sandra is tegenwoordig gemaakt van rekbaar, maar sterk materiaal; kent een nieuw oppervlakte-reliëf en een UV-bestendige laklaag. Dit jaar zijn er acht nieuwe kleurcombinaties uitgebracht van de Sandra.

Klik hier voor meer informatie.