Wil jij meer en grotere roofvissen vangen?

Dan moét je het gloednieuwe boek ‘Denken als een vis’ van Juul Steyn hebben. Met 324 full color pagina’s  barstensvol informatie een naslagwerk van formaat, door Lebbis al ‘de bijbel voor de sportvisser’ genoemd.

Wat mag je verwachten?

In de eerste plaats een uitermate praktische handleiding voor de sportvisser die het gemunt heeft op de roofvissen van Nederland en België: baars, snoek, snoekbaars, roofblei, meerval en zeebaars. Juul Steyn behandelt alle vismethoden die je vanaf de kant kunt inzetten.

Natuurlijk het vissen met shads, pluggen, spinners en jerkbaits, maar ook finesse-technieken en de jacht op meerval vanuit de bellyboat komen uitgebreid aan bod. Hij put hierbij niet alleen uit eigen ervaring, maar gaat ook te rade bij de creme-de-la-creme van de hengelsport. Dankzij de medewerking van onder meer Mehmet Buyukyilmaz, Michel Dekker, Ronnie Jonker, Luc Coppens, Rocky van Duijvenvoorde en de mannen van de Vistechnische Dienst krijgt dit boek de diepgang waar zelfs de meest ervaren sportvissers baat bij hebben.

Voordat de auteur je echter mee naar de waterkant neemt, doet hij wat de titel van het boek belooft: hij leert je denken als een vis. Hierdoor krijg je inzage in het gedrag van je opponent en leer je goed onderbouwde keuzes te maken. Waar je voortaan ook gaat vissen: zomaar je kunstaas ergens ingooien is iets van het verleden. Vanaf nu ga je gericht achter je prooi aan om zo de factor ‘geluk’ tot een minimum te beperken.

Naast de berg aan vistechnische informatie krijg je ook inzage in de geschiedenis en het maatschappelijk belang van de hengelsport. De auteur vraagt zich af hoe het komt dat vissen zo ongekend populair is, wanneer het eerste kunstaas werd uitgevonden en hoe de toekomst van de hengelsport eruitziet. Deze brede aanpak maakt ‘Denken als een vis’ tot veel meer dan zomaar een visboek – dit is een must-have voor iedere sportvisser die meer diepgang aan zijn hobby wil geven!

Bestel ‘Denken als een vis’ en ontvang een gesigneerd exemplaar!

De eerste 500 mensen die dit boek bestellen via Beet.nl ontvangen een gesigneerd exemplaar!

€ 29,95 excl verzendkosten

 

 

 

 

 

NOOIT GEEN NIEUWS OF WINACTIE MEER MISSEN?

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF
INSCHRIJVEN
close-link