Strategy heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid.

Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij een nieuwe Pro-Staffer in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Dennis Willemsma.


Dennis is zeker geen onbekende in de karperwereld. We kennen hem als een zeer fanatieke, gedreven visser.

Een echte liefhebber van de visserij op circuitwateren, zowel in Nederland als in Frankrijk. We zijn er van overtuigd dat Dennis een zeer goede aanvulling is binnen ons team en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

Dennis Willemsma

Dat ben ik, 27 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. Vissen doe ik al vanaf het moment dat ik me kan herinneren. En vanaf mijn veertiende levensjaar vertoef ik wekelijks één of meerdere nachten per week aan het water.


Vooral in mijn studiejaren sliep ik meer aan het water dan thuis. Een tijd waarin ik een berg aan ervaring heb opgedaan.

Mijn interesse voor het Strategy-pakket werd afgelopen jaren steeds groter. Het keer op keer innoveren en verbeteren van producten gaat de mannen goed af. En ik ben er trots op om daar zo nu en dan een steentje aan bij te kunnen dragen. Tijdens de kennismakingssessies met Koen en Pieter was er meteen een klik. Mannen die met hart en ziel werken aan hun passie. En ook nog eens volgens een filosofie die mij aanspreekt. Mijn visserij speelt zich af op circuitwateren in Nederland en Frankrijk. Wateren waar de vissen onder constante hengeldruk staan.

Ik belaag ze op mijn manier. Vaak door ‘actief’ te vissen.

Wanneer ik de vissen eenmaal gevonden heb, wil ik ook zeker weten dat mijn rigs in ‘Pole Position’ liggen. De producten van Strategy sluiten daarom naadloos aan op mijn wensen. Als ik ze in een paar kernwoorden mag omschrijven: gebruiksvriendelijk, doeltreffend en innovatief!

Website: www.strategycarp.eu.

LEES OOK  Een succesverhaal van vijf decennia