Tommy Pickering is een van de iconen in de Europese witviswereld. Hij vertegenwoordigde Engeland meermalen als international, maar ook als coach bij internationale wedstrijden als WK’s. De enorme ervaring en kennis van deze oud-wereldkampioen wordt ook veelvuldig gebruikt bij het ontwikkelen van hengelsportproducten, zoals van het voermerk Fjuka Baits. In de video vertelt hij daarover, terwijl hij ‘tussendoor’ nog even zijn pr karper aan de feederhengel verbetert…

Op de lange afstand…

 

Neeonz

Dat Fjuka Baits een voermerk is om rekening mee te houden, wordt alleen al bewaarheid door de aanwezigheid van David Preston en Tommy Pickering als ontwikkelaars bij dit merk. In de video vist Pickering met de nieuwe 7 mm Neeonz hookbaits van Fjuka Baits, die hij met behulp van een quickstop aan de hair bevestigt en op de lange afstand met de feederhengel aanbiedt.

 

Twee Neeonz aan de hair…

 

Natuurlijk vertelt hij in de video veel leerzame achtergrondinfo over het vissen op karper met de feederhengel. En als Tommy Pickering iets vertelt, kun je maar beter goed luisteren… In de icoontjes rechts onder in beeld kun je de Engelse ondertiteling activeren.

Klik hieronder om de video te bekijken.