DION RAVEN – Na lang wikken en wegen heb ik de beslissing genomen om mijn functie als directeur bij Raven Fishing over te dragen aan Iwan Raven.

Ik heb met heel veel inzet en plezier al die jaren (mijn leven lang 😊) binnen de hengelsport gewerkt en Raven Fishing samen opgebouwd tot waar het nu staat.

Na al deze jaren is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging en zal ik Raven per 1 mei gaan verlaten. Het Raven team zal de weg die we ingeslagen zijn verder voortzetten. Ik heb alle vertrouwen in dat dit zal leiden tot mooie resultaten.

Mijn nieuwe uitdaging ligt in het opstarten van BIT.  Hier zal ik me gaan bezighouden met import /export, verkoop van onder andere elektrische autootjes (L.E.V), scooters, Kimple boten en stellingmateriaal en wat er verder op mijn pad komt.

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de mooie tijd en prettige samenwerking en wie weet kruisen onze wegen elkaar nog eens.

Nogmaals bedankt!

Dion Raven