Twaalf nieuwe visbestemmingen toegevoegd aan programma!

Twaalf nieuwe visbestemmingen toegevoegd aan programma!

Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december is het weer zover. De jaarlijkse grootste beurs voor de hengelsport opent dan haar deuren in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Visreis.nl is er dit jaar natuurlijk ook weer bij.

In de afgelopen jaren is Visreis.nl hard gegroeid en dat is niet voor niks. Blijven innoveren, service verlenen en nieuwe locaties introduceren. Het is ze niet aan komen waaien en ze hebben er hard voor gewerkt. Ze hebben al geruime tijd het grootste aanbod aan visreizen en in 2018 zijn maar liefst twaalf (!) nieuwe locaties toegevoegd aan het portfolio en er komen er nog meer bij. Daarbij zijn ze ook druk met het bezoeken van de nieuwe locaties en het realiseren van content voor de visbladen en online magazines.

 

 

Nick Marinus - Skrei vissen in Alesund Kapitein van de befaamde sportvischarter de Wahoo. Als jonge kerel als bootsjongen op de SIMA leerde hij het vak als geen ander. Tegenwoordig toont hij aan met zijn eigen sportvisbedrijf dat hij het vak als geen ander beheerst. In de zomerperiode zijn de zeebaarzen niet veilig voor hem maar ook een trip naar de makrelen of de kabeljauwen op de verre wrakken zijn bij hem vaak een succes. Hij doet altijd zijn uiterste best om zijn gasten aan de vis te krijgen. Nu neemt hij je mee in de avonturen van het skrei vissen in Alesund, Noorwegen.

Nick Marinus – Skrei vissen in Alesund Kapitein van de befaamde sportvischarter de Wahoo. Als jonge kerel als bootsjongen op de SIMA leerde hij het vak als geen ander. Tegenwoordig toont hij aan met zijn eigen sportvisbedrijf dat hij het vak als geen ander beheerst. In de zomerperiode zijn de zeebaarzen niet veilig voor hem maar ook een trip naar de makrelen of de kabeljauwen op de verre wrakken zijn bij hem vaak een succes. Hij doet altijd zijn uiterste best om zijn gasten aan de vis te krijgen. Nu neemt hij je mee in de avonturen van het skrei vissen in Alesund, Noorwegen.

Op de beurs hebben ze ook weer veel nieuws te bieden:
1. Een grote nieuwe stand met strak design van vier bij zes meter.
2. Een nieuwe mega 4 x 4 meter foto-lichtwand als eyecatcher met gave visfoto.
3. Mega 75 inch TV-beeldscherm.
4. Een strakke nieuwe bedrijfsfilm.
5. Drie lange statafels met barkrukken om relaxed te kunnen zitten en je vragen te beantwoorden.
6. In het weekeinde staan er vijf medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden over de visserij, locaties, technieken, aassoorten of materialen op basis van eigen ervaringen.
7. Als klap op de vuurpijl doorlopend ‘speedlezingen’ door bekende sportvissers over verschillende en ‘afwijkende’ visthema’s.

Lars Nieuwenhoff - Plan je Noorse-visdag Stille kracht en rechterhand bij Visreis.nl. Als kleine jongen al actief in Noorwegen en daar ligt nog steeds zijn grote passie. Met name de heilbot is voor hem gewaarschuwd. Maar na omzwervingen in Mexico, Costa Rica, de VS, Egypte, India, Zweden, Engeland, Ierland blijft Noorwegen zijn grote liefde. Laat je door Lars meenemen in de optimale planning voor een visdag in Noorwegen. Hoe kies je je stekken? Hoe plan je je visdag qua wind, getij en vaarroute? En hoe vis je zo effectief mogelijk op elke soort qua stek, manier, moment en aas rekening houdend met wind, getij en stroming en de drift van je boot? Genoeg van op te steken dus!

Lars Nieuwenhoff – Plan je Noorse-visdag Stille kracht en rechterhand bij Visreis.nl. Als kleine jongen al actief in Noorwegen en daar ligt nog steeds zijn grote passie. Met name de heilbot is voor hem gewaarschuwd. Maar na omzwervingen in Mexico, Costa Rica, de VS, Egypte, India, Zweden, Engeland, Ierland blijft Noorwegen zijn grote liefde. Laat je door Lars meenemen in de optimale planning voor een visdag in Noorwegen. Hoe kies je je stekken? Hoe plan je je visdag qua wind, getij en vaarroute? En hoe vis je zo effectief mogelijk op elke soort qua stek, manier, moment en aas rekening houdend met wind, getij en stroming en de drift van je boot? Genoeg van op te steken dus!

Behalve de thema’s Maio en Alesund, zijn de lezingen neutraal van opzet en niet gebonden aan Visreis.nl. Visreis.nl wil meerwaarde bieden door thema’s te presenteren die anders nooit als lezing op een beurs te horen zijn. De lezingen zijn met een lengte van vijftien minuten kort en krachtig. Zo blijft er meer tijd over om jullie vragen te beantwoorden. De lezingen worden op de stand gehouden met een microfoon zodat je de spreker goed kunt verstaan en op het 75 inch scherm is de presentatie goed zichtbaar.

Tom Sintobin - Black bass, zeeforel en heilbot vissen Liefhebber, purist, genieter en extreem bevlogen visser. Als eenmaal een soort op zijn lijst staat dan gaat die ook boven water komen en dan veelal in formaat XXL. Tom heeft alle werelddelen bevist en kent heel veel kneepjes van het visvak. Deze komen ook regelmatig naar voren in de schitterende artikelen die hij in Nederland maar België en zelfs op internationaal niveau schrijft. Soms lijkt het wel proza zoals hij je kan meenemen in de door hem beleefde avonturen. Laat je nu door hem meenemen in de wondere wereld van het vissen op heilbot, black bass en zeeforel. Hier steek je gegarandeerd wat van op!

Tom Sintobin – Black bass, zeeforel en heilbot vissen Liefhebber, purist, genieter en extreem bevlogen visser. Als eenmaal een soort op zijn lijst staat dan gaat die ook boven water komen en dan veelal in formaat XXL. Tom heeft alle werelddelen bevist en kent heel veel kneepjes van het visvak. Deze komen ook regelmatig naar voren in de schitterende artikelen die hij in Nederland maar België en zelfs op internationaal niveau schrijft. Soms lijkt het wel proza zoals hij je kan meenemen in de door hem beleefde avonturen. Laat je nu door hem meenemen in de wondere wereld van het vissen op heilbot, black bass en zeeforel. Hier steek je gegarandeerd wat van op!

John Smit - Popperen & jiggen Mede oprichter van de Dutchanglers, visfanaat en globetrotter. Heeft verschillende werelddelen en vissoorten bevist. VS, Kaap Verdie, Andaman, Sri Lanka, Oman en nog vele andere tropische bestemmingen zijn door hem bezocht en weet ondertussen meer dan genoeg te vertellen over popperen en jiggen. Wil jij kennis maken met deze extreme manier van vissen zorg dan dat je deze speedlezing over popperen en jiggen niet mist.

John Smit – Popperen & jiggen Mede oprichter van de Dutchanglers, visfanaat en globetrotter. Heeft verschillende werelddelen en vissoorten bevist. VS, Kaap Verdie, Andaman, Sri Lanka, Oman en nog vele andere tropische bestemmingen zijn door hem bezocht en weet ondertussen meer dan genoeg te vertellen over popperen en jiggen. Wil jij kennis maken met deze extreme manier van vissen zorg dan dat je deze speedlezing over popperen en jiggen niet mist.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 30 november
10.30 uur Heilbot vissen, Tom Sintobin, Hengelsportjournalist Publishing House
11.30 uur Popperen & jiggen, John Smit, Dutchanglers
12.30 uur Skrei vissen in Alesund, Nick Marinus, Wahoo / Sportfishingcompany
13.30 uur Black Bass vissen, Tom Sintobin, Hengelsportjournalist Publishing House
14.30 uur Plan je Noorse-visdag, Lars Nieuwenhoff, Visreis.nl

Zaterdag 1 december
10.45 uur Black Bass vissen, Tom Sintobin, Hengelsportjournalist Publishing House
11.30 uur Skrei vissen in Alesund, Nick Marinus, Wahoo / Sportfishingcompany
12.15 uur Popperen & jiggen, John Smit, Dutchanglers
13.00 uur Heilbot vissen, Tom Sintobin, Hengelsportjournalist Publishing House
13.45 uur Vissen in Loppa, Rob Verhagen, Visreis.nl
14.30 uur Maio, Kaap Verdië, Michael van Stein, Maio Fishing Club
15.15 uur Plan je Noorse-visdag, Lars Nieuwenhoff, Visreis.nl

Zondag 2 december
10.45 uur Vissen in Loppa, Rob Verhagen, Visreis.nl
11.30 uur Maio, Kaap Verdië, Michael van Stein, Maio Fishing Club
12.15 uur Heilbot vissen, Tom Sintobin, Hengelsportjournalist Publishing House
13.00 uur Plan je Noorse-visdag, Lars Nieuwenhoff, Visreis.nl
14.00 uur Skrei vissen in Alesund, Nick Marinus, Wahoo / Sportfishingcompany
15.00 uur Zeeforel vissen, Tom Sintobin, Hengelsportjournalist Publishing House

Michael van Stein - Maio, Kaap Verdië Eigenaar van de Maio Fishing Club op Kaap Verdië. Woont al jaren op het eiland Maio en heeft veel ervaring met grote vissen. Enthousiasme en kennis zijn zijn drijfveer om de gasten een optimale visperiode te geven. Het is niet voor niets dat het aantal gasten dat terugkomt naar ‘zijn eiland’ zo hoog is. De grootste haaien, amberjacks, tonijnen, wahoos, mahi mahi’s zijn voor hem geen enkel probleem. Hij is voor niets bang. Hij geeft in zijn speedlezing inzicht in de afwisselende mogelijkheden voor de visserij op dit eiland voor de Afrikaanse westkust. Tevens is hij op zaterdag en zondag de hele dag bij ons op de stand aanwezig. Dus heb je interesse om eens naar Maio te gaan, kom dan vooral even langs op de stand om je vragen aan hem te stellen.

Michael van Stein – Maio, Kaap Verdië Eigenaar van de Maio Fishing Club op Kaap Verdië. Woont al jaren op het eiland Maio en heeft veel ervaring met grote vissen. Enthousiasme en kennis zijn zijn drijfveer om de gasten een optimale visperiode te geven. Het is niet voor niets dat het aantal gasten dat terugkomt naar ‘zijn eiland’ zo hoog is. De grootste haaien, amberjacks, tonijnen, wahoos, mahi mahi’s zijn voor hem geen enkel probleem. Hij is voor niets bang. Hij geeft in zijn speedlezing inzicht in de afwisselende mogelijkheden voor de visserij op dit eiland voor de Afrikaanse westkust. Tevens is hij op zaterdag en zondag de hele dag bij ons op de stand aanwezig. Dus heb je interesse om eens naar Maio te gaan, kom dan vooral even langs op de stand om je vragen aan hem te stellen.

Visreis.nl ziet jullie graag bij een van de speedlezingen bij hen op de stand. Tot in Utrecht!

Rob Verhagen – Vissen in Loppa Van klant tot vismaat! Ooit begonnen als klant en visliefhebber maar tegenwoordig mede rechterhand voor Visreis.nl. Hij is begin oktober in Noorwegen geweest om deze nieuwe locatie te testen. Hierover komt in januari een uitgebreid artikel in de Beet / Rovers. Nu geeft hij alvast een sneak preview over deze nieuwe en beschutte locatie direct tegenover het eiland Soroya met al het potentieel ter plaatse. Zelfs met slecht weer hebben ze nog 21 heilbotten weten te vangen op vijf minuten varen van de steiger!

Rob Verhagen – Vissen in Loppa Van klant tot vismaat! Ooit begonnen als klant en visliefhebber maar tegenwoordig mede rechterhand voor Visreis.nl. Hij is begin oktober in Noorwegen geweest om deze nieuwe locatie te testen. Hierover komt in januari een uitgebreid artikel in de Beet / Rovers. Nu geeft hij alvast een sneak preview over deze nieuwe en beschutte locatie direct tegenover het eiland Soroya met al het potentieel ter plaatse. Zelfs met slecht weer hebben ze nog 21 heilbotten weten te vangen op vijf minuten varen van de steiger!

Website: www.visreis.nl.