De beruchte IKIRU-pluggen houden al jarenlang stevig huis op de meest uiteenlopende wateren door heel Europa.

De beruchte IKIRU-pluggen houden al jarenlang stevig huis op de meest uiteenlopende wateren door heel Europa. Ongelooflijk ook hoeveel vissoorten je kunt bejagen met deze levensechte pluggen.

Drie gloednieuwe modellen IKIRU Naturals nu verkrijgbaar

De drie levensechte modellen die net vers van de pers gerold zijn:
• Micro Jerk 50F
• Double Crank 35F
• Mini Crank 38F (in SL en LL)

IKIRU Naturals Micro Jerk 50

Een klassieke IKIRU-plug.

Een klassieke IKIRU-plug. De Jerk 50 is een klein, drijvend plugje met een lange zwemlip waarmee, in combinatie met dunne lijn en eventueel dito onderlijn, een diepgang van ongeveer anderhalve meter bereikt kan worden. Het interne magnetische long cast-systeem maakt behoorlijk verre en accurate worpen mogelijk. Een geweldig stukje kunstaas voor baars, roofblei en forel.

De Micro Jerk is een veelzijdig plugje. Stop ook zeker eens een aantal keren voor een paar seconden met binnendraaien…

De Micro Jerk is een veelzijdig plugje. Stop ook zeker eens een aantal keren voor een paar seconden met binnendraaien…

De Micro Jerk weegt slechts 2,8 gram, is vijf centimeter lang en komt in maar liefst twaalf natuurlijke designs: Roach, Rudd, Carp, Gudgeon, Zander, Perch, Pike, Rainbow Trout, Brown Trout, Baby Trout, Sea Trout en Mackerel. Check de Micro Jerk-kleuren hier.

IKIRU Naturals Double Crank 35

IKIRU Naturals Double Crank 35
Deze kleine drijvende crankbait is ontworpen om extra veel ruis (veroorzaakt door het ingebouwde kogeltje in de voorkant) en vibratie (door de tweedelige body) onder water te veroorzaken. Met zijn middelmaat zwemlip loopt deze plug een bescheiden 80 cm diep (gevist aan licht materiaal). Ideaal voor het vissen in ondiepe riviertjes, kanalen en sloten, óf net over de planten heen, daar waar de grote baarzen en forellen zitten.

Baars, winde en ook roofblei zien een goede hap in de Double Crank.

Baars, winde en ook roofblei zien een goede hap in de Double Crank.

De Double Crank weegt 3,5 gram, is 3,5 centimeter lang en komt in twaalf natuurlijke designs: Roach, Rudd, Carp, Gudgeon, Zander, Perch, Pike, Rainbow Trout, Brown Trout, Baby Trout, Sea Trout en Mackerel. Check de kleuren hier.

LEES OOK  Speciale aanbieding Hengelsport Kruidenier

IKIRU Naturals Mini Crank 38

IKIRU Naturals Mini Crank 38

En tot slot de kleine 38 millimeter crankbait die in ondiep duikend (SL) en wat dieper duikend (LL) verkrijgbaar is. De uitvoering met lange zwemlip duikt feilloos naar 80 cm onder het oppervlak en de versie met korte zwemlip gaat maximaal 50 cm diep. Met zijn relatief grote kogel in de buik geeft hij een zwaardere ruis onder water.

Mooie natuurlijke kleuren.

Mooie natuurlijke kleuren.

Met deze plugjes in je tacklebox ben je alle situaties de baas bij het vissen op grote baarzen, windes, roofblei en forel. De plugjes lopen ook bij hogere snelheid mooi stabiel door het water, waardoor ze bijzonder geschikt zijn in stromend water te vissen of zelfs te trollen achter de boot.

Zowel de dieper lopende als de ondiep lopende Mini Cranks wegen 4 gram en zijn 3,8 cm lang. In twaalf natuurlijke designs: Roach, Rudd, Carp, Gudgeon, Zander, Perch, Pike, Rainbow Trout, Brown Trout, Baby Trout, Sea Trout en Mackerel. Check de kleuren van de Mini Crank hier.

Alle modellen en kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar via jouw hengelsportwinkelier.

Alle modellen en kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar via jouw hengelsportwinkelier.

Een volledig overzicht aan kleuren en andere modellen IKIRU-pluggen, is hier te vinden.

Alle modellen en kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar via jouw hengelsportwinkelier!