Category Marketeer (Carp) bij Shimano Fishing in Eindhoven.

Het Europese marketing team in Eindhoven is op zoek naar een gepassioneerde karpervisser die het team komt versterken en als Category Marketeer (Carp) aan de slag gaat!

Ben jij klaar om je passie en carrière samen te brengen? Een passie voor marketing en gek op karpervissen? Ben je ervan overtuigd dat je kunt bijdragen aan ons online- en offline marketing landschap en de Shimano Fishing merken verder kunt ontwikkelen met geweldige ideeën en nieuwe initiatieven? Heb je ervaring met het maken van marketing plannen voor nieuwe producten, online marketing en consumenten activatie? En bovenal een diepgaande kennis binnen het karpervissen? Dan is deze uitdaging op jouw lijf geschreven!

In deze rol kun jij je kennis van het karpervissen en consumentenmarketing gebruiken en verder uitbouwen, binnen zowel traditionele als nieuwe marketingdisciplines. Het is jouw directe verantwoordelijkheid om alle aspecten van marketing te coördineren met als doel de bekendheid van het merk Shimano Tribal én de producten binnen jouw categorie verder te versterken. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van het marketingkader en de deliverables voor de productlanceringen van Shimano Europe B.V. en werkt samen met je collega’s in heel Europa om ervoor te zorgen dat ze in lijn met de strategie worden gelanceerd.

Meer weten? Check dan nu de volledige vacature via deze link.

https://shimano.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Shimano/details/Category-Marketeer–Carp-_R486?q=category%20marketeer