Het was een gezellige drukke bedoening bij het openingsweekend van De Gouden Hengel in Kappelen vanaf vrijdag tot en met zondag. Zaakvoerder Steve Wouters kan terugkijken op een succesvolle opening met veel nieuwe gezichten en oude bekenden onder de talrijke bezoekers, die in dit deel van (noord-oost) Antwerpen nu ook een allround hengelsportzaak weten te vinden.

‘Zit mijn haar goed?’ Zaakvoerder Steve Wouters was een tevreden man dit weekend…

 

Mooi kunstaas van Axia en de Walleye Assassin range van Bass Assassin…

 

Allround

En inderdaad, het is een allround zaak met veel gezichten en disciplines, mooie materialen van veel merken en deskundig advies van de ervaren medewerkers. Bovendien met vers aas voor niet alleen de karpervissers en witvissers, maar ook voor de zeevissers. Met de ligging niet ver van de Antwerpse dokken en ook de Westerschelde is dat voor velen een uitkomst.

 

Topmerken in voer: CBB Baits en Championfeed…

 

Bezoekers

Vanwege de corona-regels was er goede controle over het aantal bezoekers, terwijl de inmiddels bekende mondkapjes en handenontsmetting ook gemeengoed leken. De winkel kent een mooi aanbod met bekende merken als Preston, Cresta, Arca, Championfeed, Axia, Sonubaits, CBB Baits, CTEC, Tronixpro, Cinnetic, Spro, Cox & Rawle, Bass Assassin, Shimano, Trabucco, Penn, Berkley, FishUp, Midnight Moon en Flashmer, en dan vergeten we er vast nog wel een paar.

 

Zeevismaterialen van groot tot klein…

Veel hengels en nieuwe Genius zitkisten van Arca en Trabucco…

 

Kapellen

In de winkel gold een 20% discount en dat betekende meteen een flinke omzet voor de zaak, die te vinden is op de Antwerpsesteenweg 111 in Kappelen. Klik hier voor de website en hier voor de Facebookpagina..