Nu het vaccineren is begonnen hebben Linda en Raffie van Cordes Travel het direct drukker gekregen, zij merken heel goed dat het vertrouwen in de reiswereld weer terug keert. Ook hun partners SAS, KLM, Sixt en Avis zien weer een stijging in de boekingen.

Heb jij al zo’n reus in je fotoalbum? Maak er dan snel werk van…

 

Piek

Lange tijd is er onzekerheid geweest en wilden de mensen wachten met boeken, maar zoals Cordes Travel zelf al aangeeft, wanneer het vertrouwen weer terug is zullen de boekingen flink gaan stijgen. Op het kantoor van Cordes in Colijnsplaat (Zeeland) zijn ze druk met de boekingen en aanvragen voor 2021 en 2022, “De piek moet nog komen,” geeft Linda aan.

Weer een nieuwe accommodatie bij Cordes Travel visreizen, met splinternieuwe huizen, in Risoyhamn Andoya op Vesteralen in Noord-Noorwegen. 

 

Kennis en service

Populair zijn op dit moment IJsland / Sudavik en in Noorwegen de huisjes Havferie, Roan, Efjord, Nordskot, Kastneshamn, Amberfish, Nappstraumen, A Rorbuer, Havoysund en Vesteralen; deze worden vaak als eerste volgeboekt. Er is al veel geboekt voor 2021, dus heel veel is er niet meer vrij. “De groepen die als allerlaatste boeken, moeten we denk ik teleurstellen”, geeft Raffie aan. Ook voor de festivals in Nappstraumen en Havoysund zijn nog enkele plaatsen vrij – klik hier voor info.

Al eens vanuit je stoel het noorderlicht gezien. Er staat zo te zien nog een stoel vrij…(foto Johan Mikkelsen)

 

Alle bestemmingen en reisinfo op de website.

 

Al 17 jaar

In mei bestaat Cordes Travel zeventien jaar en ze staan nog altijd bekend om hun enorme kennis en service, die zij onder meer hebben opgedaan in Noorwegen waar zij zelf acht jaar hebben gewoond. Op de website vind je alle info en details!

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.