Treffers – Hengelsport Fishing & Outdoor uit Winkel (N-H) heeft met de Toppies range een duurzame serie producten opgenomen voor de loodvrije roofvisserij. Onder deze naam ‘Toppies’ worden producten in tungsten, staal, rvs en koper gemaakt.

In diverse gewichten en maten…

 

Zuinig op de natuur

Het bedrijf Toppies – Fishing is opgericht door de broers Robin en Sven. Zij hebben familie in Nederland en Zwitserland en ze zijn van jongs af aan enthousiaste sportvissers. Het bedrijf is gevestigd in Zwitserland. Omdat de broers zelf vissen en diverse disciplines tot hun hobby mogen rekenen (matchvissen, feedervissen, karpervissen,vliegvissen en kunstaasvissen) willen zij zich breed gaan inzetten voor het vissen met duurzame producten om de natuur te ontzien: ‘Er is maar één natuur en daar moeten we zuinig op zijn.”

Bullet weights en een Starter Kit Bone rig…

 

Tungsten jigkoppen

Bij Treffers kun je de Toppies materialen aantreffen. In de winkel zie je onder meer tungsten jigkoppen, tungsten dropshot gewichtjes, tungsten bullet weights voor Texas rig en Carolina rig maar ook Bone Rig starter kits en Refill kits voor de grotere shads. En dat alles voor een redelijke prijs voor de sportvisser. Ga voor deze Toppies dus naar de hengelsportzaak in Winkel (N-H) of kijk online op de webshop: klik hier.