De Prologic SMX MKII LTD Custom Alarmset + Covers uit het assortiment van Wesdijk Hengelsport vormt een speciale uitgave van de mega populaire SMX beetmelders van Prologic. Deze éénmalige oplage is sinds begin januari 2021 leverbaar in drie kleuren bij de hengelsportzaak in Barendrecht.

Speciale aanbieding…

 

De degelijke en goedwerkende, in een blauwe, groene en paarse set beschikbare Prologic SMX MKII LTD Custom Alarmset wordt ook nog eens geleverd met gekleurde covers en ingebouwde snag ears. De paarse uitvoering is trouwens nu ook leverbaar in 2+1 en als losse beetmelder plus covers.

Ingebouwde snag ears

Elke set in deze speciale aanbieding bestaat uit drie beetmelders en een ontvanger. Deze worden geleverd in een speciale hardcase. Zowel de beetmelders als de ontvanger zijn 100% waterdicht uitgevoerd. Bij de beetmelders zijn vijf volumeniveaus beschikbaar plus een stille modus, er zijn zeven instellingen qua toon en vier voor de gevoeligheid. Middels LED-licht en een toon wordt ook het slap vallen van de lijn (drop-back) weergegeven.

 

Drop-back

De beetmelders beschikken als vermeld ook over ingebouwde snag ears, zodat de hengel niet van de rodpod of hengelsteun getrokken kan worden. De LED-lichten zijn ultra helder en daarmee uitstekend zichtbaar. De ontvanger is uitgevoerd met een handige nachtverlichting, een geheugenfunctie, een stille modus en een vibratiemodus. Ook op de ontvanger wordt een drop-back afzonderlijk weergegeven.

Al dit moois is nu bij Wesdijk Hengelsport te koop voor € 194,95! Voor meer informatie klik je hier.

Hieronder een filmpje over het instellen van de beetmelders op de receiver.