EFTTEX 2022 digitale beste nieuwe producten bekend gemaakt

Het was een lange reis van 8 augustus tot begin november, nu de winnaars en runner-ups van de Digital Best New Product Showcase van dit jaar eindelijk bekend zijn gemaakt. 211 producten van 71 bedrijven werden op een zaterdag eind oktober in Boedapest beoordeeld. Producten uit Japan, de Verenigde Staten en bijna heel Europa wachtten om beoordeeld te worden door de vier professionele juryleden.

Toen de vakbeurs EFTTEX 2022 verschoven moest worden naar 15-17 juni 2023, heeft de organisatie besloten iets van de traditie in leven te houden, als ze geen beurs konden houden. Deze traditie was de Best New Product wedstrijd. Ze besloten een online showcase te maken met zoveel mogelijk exposure. Ze vroegen beide mediapartners Angling International en Tackle Trade World om de organisatie te steunen en een echte buzz rond de Showcase te creëren. Ze wilden de opwinding van live shows nabootsen met de grenzeloze mogelijkheden van een online aanwezigheid. En dat is gelukt! Bedrijven wereldwijd sloten zich aan en werden onderdeel van de Showcase!

EFTTEX logo

De Best New Product Showcase kan niet zonder winnaars, en het kiezen van een winnaar vereist verantwoordelijkheid. Daarom hebben ze niet alleen de categorieën uitgebreid voor een evenwichtigere competitie, maar ook besloten om de producten live te beoordelen! Dit betekent dat ze een ‘kleine’ EFTTEX-stand moesten bouwen waar de jury de genomineerde producten kon aanraken, ruiken en zo mogelijk testen. Maar dit is nog niet alles! Ze hebben de groene booster toegevoegd aan de wedstrijd. Dit is een marker die aangeeft hoe groen het product is. Is het gemaakt van gerecycled plastic of is de verpakking milieuvriendelijk? Dit jaar wijzigde de groene booster de resultaten in verschillende categorieën, zodat bedrijven die om het milieu geven, de anderen ontweken en naar de top klommen!

De juryleden hebben uitstekend werk geleverd. Hun kennis van de sector, de handel, de concurrentie en het hengelsportvak was een grote hulp voor de organisatie.

De juryleden hebben uitstekend werk geleverd. Hun kennis van de sector, de handel, de concurrentie en het hengelsportvak was een grote hulp voor de organisatie.

De organisatie is erg dankbaar voor de bedrijven die besloten hebben om te blijven en de Digital Best New Product Showcase als early-bird genomineerden te ondersteunen! De organisatie dankt de communicatieve steun van Angling International, met name voor Tacklestream, en Tackle Trade World! En ook willen ze alle bedrijven die hun productmonsters naar Boedapest hebben gestuurd en aan de wedstrijd hebben deelgenomen heel hartelijk bedanken. Felicitaties aan alle winnaars, runner-ups en iedereen die minstens één product voor deze Showcase heeft genomineerd.

Tot ziens in Boedapest op 15-17 juni 2023 en hartelijk dank aan iedereen!

Tot ziens in Boedapest op 15-17 juni 2023 en hartelijk dank aan iedereen!

Zoltán Kékkői
General manager van EFTTEX Trading Limited

De winnaars

Tassen & Algemeen

 

Karper & Feeder

 

Vliegvissen

 

Algemeen & Witvissen

 

Zeevissen

 

Kunstaasvissen

Bron: https://www.efttex.com.