CRESTA Hollow Elastic

Dit hoogwaardig en slijtvast elastiek bezit een holle kern waardoor het rekpercentage ten opzichte van conventioneel elastiek veel groter is. De mee rekkende buitenmantel is voorzien van een opvallende kleur, zodat de zwemrichting van een gehaakte vis goed zichtbaar is. Ook is hieraan de diameter te herkennen.


Dit elastiek is zeer geschikt voor het gebruik in een zgn. pullerkit.

Dankzij de toegevoegde vloeibare siliconen wordt een lange levensduur gegarandeerd. Cresta Hollow Elastic wordt geleverd op een lengte van vijf meter, dit is vaak voldoende voor twee kits. Verkrijgbaar in negen verschillende maten van 1,3 t/m 3,0 millimeter. Zeer geschikt voor zowel karper, witvis als de visserij op stromend water!

 

CRESTA Solid Elastic
Deze slijtvaste gekleurde latex is de juiste keuze voor zowel de competitievisser als de recreant. Dankzij de zeer herkenbare en verschillende kleuren is de elastiek goed te volgen tijdens de dril en is het gemakkelijk om de diverse diameters te herkennen. Door het weglaten van een winder staat er geen spanning op het elastiek, waardoor de kwaliteit langdurig gegarandeerd blijft.

De toegevoegde vloeibare siliconen zorgen voor een soepel glijden door de top.

Cresta Solid Elastic wordt geleverd in een lengte van zes meter, dit is voldoende voor twee tot drie topsets. Verkrijgbaar in acht verschillende maten van 0,8 t/m 2,1 millimeter. Geschikt voor alle vissoorten en visserijen.

 

CRESTA P.T.F.E. Internal Bush
Deze serie bushes is gemaakt van hoogwaardig en ongekleurd P.T.F.E. materiaal, waardoor elke soort en diameter elastiek soepel, geleidelijk en met minimale frictie uit de hengeltop komt.


Deze Internals dienen in de hengeltop gemonteerd te worden.

Verkrijgbaar in acht verschillende maten, waarbij de vier kleinste precies in de vier grootste passen. Dankzij dit ‘bore reduction system’ is het mogelijk een opening te verkleinen en geschikt te maken voor dunner elastiek.

Met name voor de competitievisser die al zijn topsets op exact dezelfde lengte wil opbouwen, is dit systeem een uitkomst.

 

CRESTA P.T.F.E External Bush
Deze serie bushes is gemaakt van hoogwaardig en ongekleurd P.T.F.E. materiaal, waardoor elke soort en diameter elastiek soepel, geleidelijk en met minimale frictie uit de hengeltop komt.


Deze Externals dienen over de hengeltop geschoven te worden.

Door de acht verschillende maten is voor praktisch iedere top en diameter elastiek een uitvoering te vinden die mooi klemt, zodat de top niet ingekort hoeft te worden en lijm overbodig wordt.

Website: www.fishcresta.eu.