Groothandel Arca heeft een zeer breed aanbod aan Eurofish lokvoer in het magazijn liggen, doorgaans in zakken van 1 en 2,5 kilogram. Dit betaalbare en goed werkende voer is vers verpakt en populair en ligt in veel hengelsportwinkels in de schappen.

Voor elke witvis- en karperdiscipline voer en aas beschikbaar. 

 

Eurofish Rood is, bijvoorbeeld, een licht lokvoer voor het vissen op of nabij de bodem op blankvoorn en brasem. Het bevat, onder meer kokosschilfers, rijstvoermeel, kortmeel en geplet lijnzaad. Het Eurofish Big Carp heeft een banaanaroma dat zeker in de smaak zal vallen bij karper en brasem. Tot de ingrediënten behoren verder beschuit, maïsgluten, gemalen boekweit en gemalen babycorn.

Bewezen voertjes…

 

Proteïnen

Het Eurofish Carp Special is een lokvoer met een hoog aandeel proteïnen, eveneens voor de visserij op karper en brasem. Tot de bestanddelen behoren, bijvoorbeeld, aardnootschilfers, maïsgries, kokosschilfers, soja schroot en riet melasse.

Dit zijn er slechts drie uit het grote aanbod van Eurofish lokvoeren, pellets, dips en haakaasjes. Meer info op de website: klik hier.

Gebruikt door wedstrijdvissers!