REDACTIE- Het was niet onopgemerkt gebleven dat Toms Creek Lelystad continue bezig is met vernieuwen en uitbreiden, tijd om dit met eigen ogen te bekijken.

Toms Creek is het grootste vispark van Nederland met 15 visvijvers in Lelystad en 7 visvijvers in Zwolle, beiden unieke locaties met een eigen experience.

Vissoorten

Bij de vijvers van Toms Creek is er voor ieder wat wils: vijvers met forel, karper, meerval en steur. Binnen deze vissoorten heb je nog tal van variaties. Bij Toms Creek hebben ze op elke vijver een zo gevarieerd mogelijk visbestand. Dat biedt elke visser een uitdaging! Daarbij is de vangst van elke vissoort weer een andere beleving.

Horeca

Op het park zijn meerdere (overdekte) terrassen met zitjes waar je heerlijk kunt vertoeven. Vanaf de terrassen heb je prachtig uitzicht over de vijvers. Hier kun je voor- of na je visavontuur nog nagenieten van de dag met een verse kop koffie of, een beetje afhankelijk van het tijdstip 😊) een borrel of geniet van een heerlijke maaltijd.

Ook op je visstek kun je gebruik maken van de horecavoorzieningen, via het bordje met QR-code kun je eten en drinken bestellen en wordt je bestelling op de stek bezorgd. Dit geldt nu nog alleen voor locatie Lelystad. In de toekomst is dit ook bij Toms Creek Zwolle mogelijk.

Rivierkreeft

Nieuw is ook de Lobster pond, hier kun je je eigen rivierkreeftjes vangen voor de maaltijd!

 

Vandaag even een bliksem bezoek maar binnenkort meten we de krachten met de steuren en meervallen op Toms Creek